Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Krampol splnil manželke TOTO obrovské prianie! Netušili, že bude jej posledné
Zdielať na

Krampol splnil manželke TOTO obrovské prianie! Netušili, že bude jej posledné

Archívna reportáž

Hoci mala Hana Krampolová dlhodobé zdravotné problémy, spôsobené aj jej silnou závislosťou na alkohole, tabletkách a cigaretách, predsa len 82-ročný herec Jiří Krampol nečakal, že tu bude on, kto svoju manželku prežije. Zomrela mu v pondelok večer v náručí.

Nečakaná smrť len 59-ročnej Hany Krampolovej zaskočila všetkých. Jej manžel bol presvedčený, že išlo o vnútorné krvácanie pre prasknutý vred, ako sa jej už pred časom stalo. No výsledok z pitvy ukázal, že jej zlyhali viaceré orgány.

Dni pred Krampolovej úmrtím vôbec nedávali tušiť, že v jej tele sa schyľuje k fatálnemu skratu. Ešte v sobotu bola u kaderníka a vizážistu, píše portál Blesk. Bolo to jej veľké želanie, lebo po mesiacoch hospitalizácie ju veľmi trápil jej vzhľad.

Krampolovci mali za sebou ťažký boj:

​Jiří Krampol ju v tom rád podporil a celá naradostená sa vybrala ku kaderníkovi. "Hanka sa veľmi tešila a prosila ma, že by chcela vyzerať ako Marylin Monroe. Konečne jej vraj dorástli vlasy, ale nepáčila sa jej farba, ktorú mala, a ani odrasty," povedal pre Blesk kaderník Vít Romanec. Ten len ťažko veril tomu, že o dva dni na to Hana zomrela. "V sobotu bola veselá, chválila sa, že už má zase hore kilá a mala z toho obrovskú radosť, ako malé dievča," opísal spoločné chvíle vizážista Pity, ktorý v sobotu Krampolovú líčil.

​Chvíle skrášľovania si Hana veľmi užívala. "Mala z toho obrovskú radosť. Veľmi ju tešilo, že bude zase pekná. Povedala, že si to Jiříček zaslúži za všetko, čo si s ňou vytrpel, keď bola chorá. Hovorila, ako sa jej podarilo uzdraviť a bola na seba hrdá," povedal vizážista so slzami v očiach. Pri odchode zo salónu priam žiarila a zavtipkovala, že opäť bude doma veselo. "Konečne si zase moja sexi blondínka," zareagoval vraj nadšene Krampol. Šťastie manželov ale netrvalo dlho. Napriek obrovskej snahe a vôli žiť o dva dni na to Hana zomrela.

Súvisiace články

Najčítanejšie