Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Gáboríkovci vyrazili k moru! TOTO je Bellina prvá luxusná dovolenka!
Zdielať na

Gáboríkovci vyrazili k moru! TOTO je Bellina prvá luxusná dovolenka!

Archívna reportáž

Bella Gáboríková bude mať onedlho tri mesiace a jej rodičia si povedali, že je najvyšší čas ukázať jej more. Po chlapskej jazde jej otca, hokejistu Mariána Gáboríka, prišla na rad aj ona so svojou mamou. A nevybrali sa len tak vylihovať na pláž, čakala ich dovolenka na vlnách.

Ivana Gáborík sa ešte v piatok ukázala nabalená v aute, no neprezradila, kam to vlastne smeruje. V sobotu ukázala pár fotiek z lode na vode, no stále nebolo jasné, kde sa vlastne nachádza. No v nedeľu už bolo všetko jasné - Ivana si s rodinkou užívala slnečné Chorvátsko.

Marián, Ivana a Bella sa zjavne nalodili na jachtičku, ktorou brázdia Jadran. Z fotiek je zrejmé, že je to luxusná loď so všetkými službami, aké k dovolenke patria.

Bella v máji zavŕšila dokonalé šťastie Gáboríkovcov:

​Vtipnú fotku pridal Marián. Dáva si na nej pivko, no kto by čakal, že s kamarátmi, či manželkou, veľmi sa mýli. "Dávam si zázvorové pivo s Bellou, kým čaká na otvorenie Ivankinho mliečneho baru," okomentoval fotku vyvalený na pohodlnej pohovke na palube.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Having a ginger beer with Bella while she’s waiting for Ivanka’s milk bar to open? #croatia #aurumsky

Príspevok, ktorý zdieľa mgaborik12 (@mgaborik12),

Ivana pridala fotku, na ktorej si to dokonalo užíva sama - so zasneným pohľadom vdiaľ. "More, vzduch a slnko," napísala do komentáru Ivana. Dovolenka na lodi je ideálna voľba, ak si chce v týchto časoch niekto užiť pohodu pri mori bez rizika nákazy v davoch ľudí. Síce na fotke vidno aj iných dovolenkárov, ale s najväčšou pravdepodobnosťou ide o partiu, ktorá ku Gáboríkovcom patrí.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

sea, air and sun

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns),

Súvisiace články

Najčítanejšie