Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Žiadny dokonalý vzťah! Tesne pred pôrodom snúbenice Katy Perry priznal Orlando Bloom krízu
Zdielať na

Žiadny dokonalý vzťah! Tesne pred pôrodom snúbenice Katy Perry priznal Orlando Bloom krízu

Archívna reportáž

Hviezdna speváčka Katy Perry už môže rátať svoje tehotenstvo na dni. Každú chvíľu sa dočká prvého potomka, ktorého čaká s hercom Orlandom Bloomom. No ako sa zdá, úplne idylický ich vzťah nebol a nie je. A koho už je, napokon.

Sympatický predstaviteľ mnohých rolí, no najmä navždy zapísaný ako bielovlasý elf z Pána prsteňov, 43-ročný Orlando Bloom, prekvapil poslucháčov vysielania News Corp Australia. Všetci, ktorí by čakali, že na margo vzťahu s krásnou speváčkou Katy Perry bude chrliť samé srdiečka, by boli veľmi sklamaní.

Zdá sa, že Orlando a Katy, sú úplne normálni nastávajúci rodičia, a ešte normálnejší pár. Ich vzťah totiž zasnúbený herec opísal ako "jazdu na horskej dráhe, raz hore, raz dole", píše portál Daily Mail.

Katy Perry fanúšikovia milujú aj za jej bezprostrednosť:

​Jeho láska ku Katy vraj rozhodne nie je tým "typickým hollywoodskym príbehom lásky". Začali spolu chodiť v roku 2016, minulý rok na Valentína oznámili zásnuby a o tomto čase mali byť už dávno manželmi. No pre koronavírus svadbu už trikrát rušili, lepšie povedané posúvali. Najnovší termín ale známy nie je. Isté je len to, že každú chvíľu sa stanú rodičmi.

Katy aktuálne zverejnila fotku, na ktorej už má zjavne tej "záťaže" dosť:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

poopedstar

Príspevok, ktorý zdieľa KATY PERRY (@katyperry),

Ostáva veriť, že ich vzťah je dostatočne pevný, aby ním taká významná udalosť, akou je narodenie bábätka, nezamávala. "Kiežby som vám mohol povedať, že všetko bolo vždy radostné a šťastné. No ako čokoľvek, čo je v živote skutočné, aj toto nabralo svoj vlastný kurz," povedal na margo vzťahu veľavravne Orlando. "Pre mňa je dôležité, že sme naladení na rovnakú vlnu. Už som bol ženatý, aj rozvedený a nechcem to robiť znovu. A toho sme si obaja vedomí," prezradil herec a zároveň tým dal najavo, že  nech už ich vzťahom občas lomcuje kríza, sú odhodlaní ich spolu prekonávať.

Súvisiace články

Najčítanejšie