Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ani krásna Irina, ani Lady Gaga... Bradley Cooper strávil horúci deň s touto herečkou!
Zdielať na

Ani krásna Irina, ani Lady Gaga... Bradley Cooper strávil horúci deň s touto herečkou!

Archívna reportáž

Jeden z najpríťažlivejších hollywoodskych hercov posledných rokov, 45-ročný Bradley Cooper, víril pred časom vodu domnelým vzťahom so speváčkou Lady Gaga. Niežeby to niekedy tvrdili oni, ale po filme Zrodila sa hviezda v to všetci tak trochu dúfali. Bez ohľadu na to, že mal doma partnerku s dcérkou.

Bradley Cooper sa minulý rok po jeho neustálom spájaní so speváčkou Lady Gaga, s ktorou tvorili zamilovaný pár vo filme Zrodila sa hviezda, rozišiel s krásnou modelkou, matkou jeho jediného dieťaťa, 34-ročnou Irinou Shayk.

Hoci sa napokon chýry o jeho vzťahu so speváčkou nepotvrdili, a tá sa medzitým zasnúbila s iným mužom, vzťah s Irinou už neobnovili. No stále sú v priateľskom kontakte, minimálne kvôli 3-ročnej dcérke menom Lea.

Jennifer Garner vyhlásili dokonca za najkrajšiu ženu sveta:

​No aktuálne strávil deň na pobreží oceánu nielen s Leou, ale aj so svojou dlhoročnou kamarátkou, 48-ročnou Jennifer Garner. Bývalá manželka Bena Afflecka a mama ich troch spoločných detí, sa len pred pár dňami rozišla s priateľom a okamžite zamierila za Bradleym. Podľa portálu TMZ.com sa k sebe mali Bradley a Jennifer na pláži v Malibu viac, ako len obyčajní kamaráti.

​Hoci to medzi nimi iskrilo, starostlivá Jennifer sa aj k Bradleyho dcérke správala ako ku vlastnej. Nič by im nebránilo stať sa novým atraktívnym párom Hollywoodu, keďže sú obaja nezadaní a dlhé roky sa poznajú, už od nakrúcania seriálu Alias. Jedinou prekážkou by mohla byť tretia žena vo vzťahu - tou je Bradleyho mama, ktorú nadovšetko miluje a v jeho živote má stále veľké slovo. Pre niektoré potenciálne partnerky azda až príliš, povráva sa.

Súvisiace články

Najčítanejšie