Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Je to horšie a horšie! Princa Andrewa obvinili aj z orgií s neplnoletými!
Zdielať na

Je to horšie a horšie! Princa Andrewa obvinili aj z orgií s neplnoletými!

Archívna reportáž

Slučka sa pomaly ale isto zaťahuje. Princ Andrew už nepochybne cíti, ako sa stáva situácia bezvýchodiskovou. Obvinenia ohľadom jeho intímnych kontaktov s mladistvými neustále pribúdajú. Už to nie je len jedna Virginia Roberts, ktorá je v kauze kľúčovým svedkom a obeťou zároveň, už má ísť o značne vyšší počet dievčat.

Princ Andrew nerobí svojej rodine práve dobrú povesť. Dokonca aj jeho vlastnej dcére už došla trpezlivosť s pribúdajúcimi škandálmi jej otca. Čerstvo vydatá princezná Beatrice odchádza žiť po vzore Meghan a Harryho so svojím manželom do Talianska. Práve v čase, keď pribudlo ďalšie obvinenie voči jej otcovi, ktoré priniesol portál Mirror.

Škandalózny pedofilný finančník Jeffrey Epstein (†66) síce už nič neprezradí, nakoľko spáchal vo väzbe minulý rok údajne samovraždu, no všetky informácie o temnej stránke jeho života má mať aj jeho bývalá priateľka Ghislaine Maxwell.

​Maxwell je podľa tvrdení zneužívaných dievčat minimálne tak vinná, ako Epstein. Mladistvé dievčatá vo veku aj pod 15 rokov mu nielen zháňala, ale rovnako ich aj sexuálne zneužívala. A je údajne aj za tým, že sa princ Andrew dostal ku kľúčovej svedkyni v prípade, Virginii Roberts, za slobodna Giuffre, ktorá mala podľa vlastných tvrdení s bratom princa Charlesa ako 15-ročná viackrát intímny styk. Donútili ju k tomu údajne Epstein a Maxwell, ktorí ju ponúkali viacerým mužom.

​Stykom s Virginiou to ale nekončí. Vojvodu z Yorku aktuálne obvinili, že sa zúčastňoval aj skupinových sexuálnych orgií s neplnoletými dievčatami. Tvrdí to práve Virginia, ktorá konkretizovala, že sa to malo stať na Epsteinovom ostrove zvrhlostí St. James a okrem Andrewa tam bolo asi deväť dievčat. Právnici princa to rezolútne popierajú. "Princ Andrew má v súvislosti s novými zisteniami zodpovedať mnoho otázok, a my ho neprestaneme vyzývať, aby sa zachoval ako chlap a povedal pravdu o tom, čo vie. Ukrývať sa za monarchiu je zbabelé a hlboko pod jeho úroveň, skutočne sa stal pre kráľovstvo hanbou," vyjadril sa Spencer Kuvin, ktorý už 10 rokov zastupuje Epsteinom zneužívané dievčatá.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie