Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Bagárová odhalila, čo je za jej štíhlou popôrodnou postavou! TOTO by asi nikto netipoval!
Zdielať na

Bagárová odhalila, čo je za jej štíhlou popôrodnou postavou! TOTO by asi nikto netipoval!

Archívna reportáž

Presne 27. mája sa niekdajšej finalistke speváckej súťaže, 26-ročnej Monike Bagárovej, zmenil život. Stala sa mamou dcérky Rumie, ktorú má so zápasníkom uzbeckého pôvodu, 30-ročným Makhmudom Muradovom.

Monika Bagárová pribrala počas tehotenstva slušných 22 kíl, hoci už na prvý pohľad bolo jasné, že väčšina z toho išla do bruška. No predsa len, je to verejne známa osobnosť, a tak iste chcela spraviť všetko preto, aby bola čo najskôr v pôvodnej forme.

Bezprostredne po pôrode sa žiadne aktivity smerom k chudnutiu neodporúčajú. Po cisárskom reze je navyše akákoľvek namáhavejšia fyzická aktivita nevhodná dokonca až 6 mesiacov, no minimálne prvé tri mesiace ani pomyslieť.

Pozrite si jednu z Monikiných vydarených pesničiek:

Monika preto nemala veľa možností, ako svoju figúru pomaly dostávať do predtehotenskej formy. Iste, strava sa dá upraviť, ale tiež len mierne, aby mala ako dojčiaca mama stále dostatok živín a energie. Podľa fotiek ale pôsobila Monika už rýchlo po pôrode akoby schudla všetky tehotenské kilá.

Týmito slovami Monika zhodnotila šestonedelie a život s bábom:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Šestinedělí za námi to byla ale fuška ? pláč, nejistota, strach z toho, že nezvládnu k Rumince v noci vstávat je pryč. Už se známe ..?Nedostatek spánku už mě netrápí, dokonce už nejsem ani tak unavená pomalu a jistě si zvykám.Máme režim.? Není nic, co by jsme my ženy přece nezvládly ?Vždy jsem věděla, že nejdůležitější v životě je zdraví teď u Ruminky si to uvědomuji ještě mnohem víc. Co víc si máma může přát, než zdravé spokojené děťátko?? Je fajn, ze jsme tu stále spolu v mé nové životní roli mamky. ?? Děkuji moc, za vaše zprávy a krásné komentáře. Moc mě to těší. Krásný večer vám všem♥️ ? by @natalii_bb #love #mommy

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika),

Teraz priznala, čo za tou úžasnou zmenou je. "Krásne zakryje bruško, vysoký pás, dostupný je set v matnej čiernej alebo telovej. Šortky končia tesne nad kolenami, takže zakryjú celé stehná," napísala Monika k fotke, na ktorej sa ukázala v sťahovacej spodnej bielizni.

Instagram/MB

​Siahajú po nej mnohé ženy po pôrode, dokonca je pre spevnenie ochabnutého bruška vyslovene vhodná. No aj na tejto fotke vidno, že hoci si Monika pomáha takouto fintou, predsa len už skutočne poriadne schudla. Miesta, kde nemá sťahovaciu bielizeň, totižto rozhodne nepôsobia, že má Monika nadváhu. Napokon, starostlivosť o bábätko dá poriadne zabrať.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie