Jasno
16°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Rytmus a Jasmina ukázali frajersky ostrihaného Sanela! Celý tato!
Zdielať na

Rytmus a Jasmina ukázali frajersky ostrihaného Sanela! Celý tato!

Archívna reportáž

Pred týždňom oslávil Sanel Vrbovský prvé narodeniny. Ako to je pri všetkých bábätkách, aj on zaznamenal počas prvých 12 mesiacov obrovský skok. Z maličkého nemohúceho novorodenca je už veľký, šikovný chlapček. A to si už zaslúži aj seriózny zostrih.

Sanel Vrbovský zatiaľ netuší, ako dobre sa narodil. Síce si užíva dary a výhody, ktoré mu jeho rodičia poskytujú, no berie to, pochopiteľne, úplne normálne. Hoci na tom azda ani tak nezáleží, najdôležitejšie je, keď rodičia svoje deti milujú, a aj túto istotu má Sanel absolútnu.

Rytmus vekom dozrel na skvelého partnera aj otca, ako je jasné nielen z jeho mnohých statusov a vyjadrení, ale aj na základe jeho činov. Pred kopou peňazí za koncertovanie jednoznačne uprednostnil rodinu.

Na profily oboch rodičov neustále pribúdajú fotky zo spoločných výletov, zážitkov a dovoleniek. Tentokrát pribudli u Jasminy aj Rytmusa fotky z Viedne, kde si Sanel spolu s mamou vychutnávali zrejme miestnu špecialitu - Sacherovu tortu. "Toto je ten pravý, najcennejší životný dar, aký som mohol dostať. Ďakujem ti, život. Inak, Sany je rodený frajer," okomentoval rozkošnú fotku Jasminy a Sanela sediacich na schodoch pred luxusnými obchodmi.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Toto je ten pravý najcennejší životný dar aký som mohol dostať. Ďakujem ti život ?? Inak Sany je rodený frajer ?

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

Je zjavné, že Sanel má za sebou prvé veľké strihanie. Nevedno, či ho vzal Rytmus k svojmu barberovi, no zostrih je skvelý. Presne ako Patrik píše, Sanelovi pridal "frajerský look".

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

"pred pár dňami" som mala malilinkate bábätko, dnes mám malého uličnika ?‍♀️ Malý Paťko ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

Aj Jasmina sa pochválila podobnou fotkou z rovnakej situácie, no s pohľadu mamy. "Pred pár dňami som mala malilinkaté bábätko, dnes mám malého uličníka. Malý Paťko," okomentovala nemilosrdné plynutie času a aj to, na koho sa asi Sanel viac podobá. Fakt je, že Sanel nepôsobí ako ročné dieťatko, rastie skutočne na kus chlapa.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie