Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Sanel oslávil 1. narodeniny! Pozrite si FOTKY, ako to u Rytmusa a Jasminy vyzeralo!
Zdielať na

Sanel oslávil 1. narodeniny! Pozrite si FOTKY, ako to u Rytmusa a Jasminy vyzeralo!

Archívna reportáž

Takto pred rokom už bolo bábätko v maminom náručí. Najsilnejšie chvíle v živote rodičov sú síce neopakovateľné, no v rôznych podobách pretrvajú po celý život, ako absolútna láska k dieťaťu. Zo Sanela Vrbovského vyrástol šikovný chlapček, ktorý si v nedeľu užil svoj prvý veľký žúr.

Minulý rok bol práve piatok, keď sa v bratislavskom luxusnom sanatóriu ozval 26. júla plač malého Sanela Vrbovského. Už to dávno nie je ten maličký novorodenec, po roku je z neho veľkáč, s ktorým si jeho rodičia užívajú kopu zábavy.

Oslava prvých narodenín je skutočne významný míľnik, hoci si ho samotní oslávenci obvykle nemôžu pamätať. Pre rodičov a blízkych je to ale veľká vec, a tak práve táto oslava nebýva len symbolická. "Za ten (skoro) rok sme sa inak už niečo o rodičovstve naučili, hlavne to najdôležitejšie. Viete, akí sú podľa mňa najlepší rodičia? Milujúci," zhodnotila pekne prvý rok rodičovstva Jasmina.

Pre rodinu všetko, tvrdí Rytmus:

​Aj u manželov Vrbovských sa niesla posledná júlová nedeľa v duchu poriadnej garden párty. Rodina, blízki priatelia, kopa jedla a najmä pestrá výzdoba - detský žúr ako má byť. Jasmina nenechala nič na náhodu a do výzdoby poriadne investovala. Kopa balónov v záhrade, lampióny na terase, aj pestrá výzdoba stola.

Jasmina napísala synčekovi prekrásne vyznanie:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Milovaný náš Sanel. Dnes máš svoj prvý rok a ja šťastím musím úprimne povedať, že bola naozaj nádherný. Doprial si mi byť šťastnou a hlavne stále vyspatou maminou, ktorá netušila čo znamená padať na hubu večer, a to ti naozaj nezabudnem kamarát, viem že to ani zďaleka nieje samozrejmosť ??❤️ za to ale samozrejme patrí aj obrovská vďaka všetkým ktorí Ťa hrozne moc ľúbia a ktorých srdce si roztopil tiež, naše babičky, naša mámo babi Jari, naša Domi, Tvoje tetičky Šašo, Veroni a Tvoja Gabi ? Chcem aby si vedel, že si to najúžasnejšie čo by som si ani nedokázala vysnívať,že každý koho sa tvoja prítomnosť dotkne ten sa usmieva, to nech ti prosím ostane? nieje nič dôležitejšie aby si vedel rozdávať a prijímať lásku a šťastie, o zdravie sa modlím každý večer ? Sanel, slová MILUJEM ŤA pri Tebe nabrali úplne iný význam si moja zhmotnená duša a ja Ti sľubujem, že budem robiť všetko preto aby si moju prítomnosť vyhľadával aj keď už budeš veliký, taká spriaznenosť nech je medzi nami❤️ Posnažím sa byť tou najlepšou verziou toho čo Ťa urobi šťastným, S láskou Mama PS: Tatko Paťko ďakujem za Teba bez Teba by nič z toho nebolo, z toho čo teraz máme, našu rodinu?ľúbime Ťa ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

Dokonalá bola aj torta s mackom, ktorú s najväčšou pravdepodobnosťou dodala Jasminina najlepšia kamarátka, vychytená cukrárka. Pre deti pripravili aj bazénik so šmykľavkou, skákací hrad a elektrické autíčko. Vo videu, ktoré v instastories zverejnil Rytmus, vidno aj obrovskú kopu tašiek s darčekmi pre oslávenca. Rodičia dobre vedia, ako sa po každej podobnej oslave zaplnia detské izby hračkami od výmyslu sveta. Najdôležitejšia je ale na týchto akciách pohoda, zábava a radosť v detských očiach, keď vidia všetku tú parádu. U Vrbovských to rozhodne presne tak bolo.

Súvisiace články

Najčítanejšie