Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Hviezdni rodičia pobavili! DOKONALÁ odpoveď dcérke na otázku o sexe!
Zdielať na

Hviezdni rodičia pobavili! DOKONALÁ odpoveď dcérke na otázku o sexe!

Zdroj: Instagram/KB

Deti a otázky o sexe, to je vždy ošemetná téma. Nejeden rodičovský pár má hrôzu z toho, ako zareagovať, keď to príde. A príde to vždy, skôr či neskôr. Skutočne dokonalú odpoveď vylovil spontánne herec Dax Shepard, ktorý má s herečkou Kristen Bell dve dcérky.

Hviezdny herecký manželský pár, 40-ročná Kristen Bell a 45-ročný Dax Shepard, sú manželmi od roku 2013. Majú spolu dve dcérky, 7-ročnú Lincoln a 5-ročnú Deltu. Obaja herci sú známi predovšetkým z komédií a zdá sa, že rovnako veselo, ako pred kamerou, je aj u nich doma.

Kristen naposledy zažiarila v komediálnom seriáli Dobré miesto, popri tom sa ale naplno venuje aj svojej rodine, dokonca až tak, že cez svoje deti sa dostala k napísaniu knihy pre najmenších Svet potrebuje viac fialových ľudí.

Pozrite si časť z online rozhovoru Kirsten s populárnym moderátorom:

Na Instagrame často zdieľa postrehy z rodičovstva a obvykle sú to veľmi veselé príbehy. Tentokrát sa však zdôverila moderátorovi Stephenovi Colbertovi z istou ošemetnou záležitosťou. Spomenula si na moment, keď im staršia dcérka vyrazila dych veľmi konkrétnou otázkou.

Prednedávnom si rodinka užila polopracovnú dovolenku v prírode:

S manželom si zavolali herečkinu sestru na stráženie detí a chystali sa vyraziť do spoločnosti. Nechceli, aby dcérka vedela, že sa zdržia dlhšie, a tak len povedali, že sa idú prejsť. No dcérke neušlo, že sa mama namaľovala a obaja sa pekne vychystali. Pri dverách to prišlo: "Ehm, budete robiť sex?" Na priamo položenú otázku rýchlejšie napadla odpoveď Daxovi: "To by sme veľmi radi, ale je nelegálne robiť to na verejnosti. Papa!" Nasledovalo rýchle zabuchnutie dverí a výbuch zúčastnených dospelých.

​Kristen upresnila, že sa s deťmi už o sexe rozprávali, ale nikdy nie o tom, že sa tejto aktivite venujú aj oni. Preto ich otázka skutočne zaskočila. No ako dodala, dievčatá sú veľmi zvedavé a "ukecané", preto sa od nich neraz dočkajú skutočne veľmi vtipných otázok. V tomto prípade si poradil otec rodiny, známy napríklad zo seriálu Ranč, veľmi promptne a vtipne. Dokonalé je, že pritom ani vôbec neklamal.

Súvisiace články

Najčítanejšie