Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Nemá na ňu čas?! Herečka priznala, že jej 5-ročná dcérka nosí stále plienky!
Zdielať na

Nemá na ňu čas?! Herečka priznala, že jej 5-ročná dcérka nosí stále plienky!

Neexistuje jeden zaručený patent na výchovu. Dá sa povedať, že každé dieťa je iné, rovnako, ako aj každý rodič preferuje iné postupy pri výchove. V každom prípade táto téma vyvoláva mnohé vášnivé debaty na rôznych fórach a v rodičovských skupinách, kde má každý zaručené informácie čo je dobré a čo nie. Táto herečka by asi veľmi dobre neobstála.

V prípade celebrít platí dvojnásobne, že sú pod drobnohľadom. Každé ich menšie či väčšie pošmyknutie vo výchove sledujú diváci a médiá. Skúsenosti s tým má aj herečka Kristen Bell, ktorá sa priznala, že jej päťročná dcérka ešte stále nosí plienky.

Kristen má šou Momsplaining With Kristen Bell, kde sa pri okrúhlom stole stretnú rôzne mamičky a vylejú si srdiečka o svojich rodičovských starostiach a radostiach. „Každé dieťa je úplné iné,“ začala rozprávanie o svojich skúsenostiach mama dvoch dievčatiek. Svojim kolegyniam sa zverila, ako to je u nich doma s učením svojich ratolestí chodiť na nočník, či toaletu.

Kristen má svoju vlastnú šou, kde s inými rodičmi zdieľa svoje skúsenosti s deťmi:

„Moja staršia dcéra začala používať nočník, keď mala 21 mesiacov. Len sme jej naznačili, aby použila nočník vo vedľajšej miestnosti a odvtedy už nikdy neobliekla plienku,“ vysvetľuje blond herečka. „S manželom sme sa zamýšľali nad tým, prečo z nočníkovania robia ľudia takú vedu? Je to jednoduché, proste im povedzte, aby použili toaletu,“ povedala s humorom Kirsten Bell. Avšak ako sama priznala, jej mladšia dcéra má k tomuto veľkému životnému kroku úplne iný prístup, „Moja mladšia dcéra má päť a pol a stále nosí plienky,“ priznala Kristen.

Kristen je podľa vlastných slov z domáceho učenia s dcérami zúfalá:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Homeschool's going okay.

Príspevok, ktorý zdieľa kristen bell (@kristenanniebell),

S ostatnými mamičkami sa zhodli, že je to predsa len relatívne, a každé dieťa je iné. Pritakali si však aj v tom, že domáce učenie v karanténe je veľmi náročné. „Vzdala som to,“ povedala Kristen. Zúfalstvo nastalo po tom, ako svojej dcére dala vypracovať príklady z matematiky. „Vypracovala prvú aj druhú otázku, a potom už začala byť protivná a k zvyšku príkladov napísala iba: Nie, nie, nie, nie,“ opísala odovzdane svoje patálie s učením hviezdna herečka. Kristen vychováva svoje deti deltu (5) a Lincoln (7) spoločne s ich otcom, hereckým kolegom Daxom Shepardom (45), s ktorým tvoria stabilný manželský pár už od roku 2013.

Súvisiace články

Najčítanejšie