Jasno
11°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Monika Bagárová zverejnila fotku rodinky! OTRASNÉ, čo si prečítala v komentároch!
Zdielať na

Monika Bagárová zverejnila fotku rodinky! OTRASNÉ, čo si prečítala v komentároch!

Archívna reportáž

Monika Bagárová vyrazila s partnerom a malou Rumiou do mesta. Všetci traja si zjavne dobre naladení a ležérne oblečení vychutnávali príjemný deň. O túto radostnú chvíľu sa rodinou sa rozhodla Monika podeliť so svetom, to ale netušila, čo sa v komentároch dočíta.

Už celé tri mesiace je súčasťou rodiny Moniky a Makhmuda slečna Rumia Muradova. Ako sa zdá, s bábätkom zažívajú obrovské šťastie a z kvality života im veľa neubudlo, možno len trošku spánku. Najmä Monika sa v úlohe mamy zjavne našla.

Pre svoju milovanú dcérku by nepochybne zniesla modré z neba, čo je zrejmé aj z fotiek na sociálne sieti. Ruminka si žije ako vo vatičke, dokonca už teraz môže striedať aj kočíky.

Vypočujte si minuloročný Monikin hitový duet:

K jej prvému sivému kočíku totiž pribudol ďalší luxusný model, tentokrát v univerzálnej čiernej. Práve táto farba patrí medzi najvyhľadávanejšie, hoci to niektorým nie je celkom po chuti. Pre bábätko sa im to zdá byť príliš smutná farba. Ale to, čo si dovolila jedna komentujúca, je skutočne až neuveriteľná drzosť.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

♥️ #familyfirst

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika),

Okrem toho, že je sa jednoducho nepatrí drzo komentovať niečo, do čoho cudzieho človeka nič nie je, ešte aj napísala úplný nezmysel: "Zase ten čierny kočík? Nabudúce budete postovať ugrilované dieťa?" Zjavne fiktívny profil sa ďalej uchýlil aj k urážkam, ktoré si nezaslúžia pozornosť, no neuveriteľné je, že Monika dokázala aj na evidentne cielenú urážku reagovať milo: "Nebláznite, ktorá milujúca mamička by nechala svoje dieťa ugrilovať? Je milé, že máte starosti, ale nemusíte sa báť".

Instagram/MB

​Monika dokázala danú osobu odrovnať dvomi milými vetami, čo asi nečakala, viac sa už neozvala. Nehovoriac, že sa na stranu mamy malej Rumie postavili v podstate všetky komentujúce. Keď má ale človek vyše 700 tisíc sledovateľov, treba rátať aj ťažšími prípadmi. Našťastie, Monike môže byť úplne jedno, kto si čo myslí, keď sama zažíva absolútne šťastie. Na farbe kočíku, pochopiteľne, nezáleží, súčasné modely sú odvetrané aj zo všetkých strán a napokon, cielene by asi žiadna mama nenechala vypekať kočík hodiny na priamom slnku.

Súvisiace články

Najčítanejšie