Zatiahnuté, dažďové prehánky
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Až tak sa bojí?! Meghan plánuje veľké presuny, TOTO je dôvod!
Zdielať na

Až tak sa bojí?! Meghan plánuje veľké presuny, TOTO je dôvod!

Archívna reportáž

Už je to pár týždňov, čo Meghan a Harry obývajú luxusnú 18-miliónovú mega rezidenciu v Beverly Hills. Tá patrí producentovi Tylerovi Perrymu, no ani strážený areál na luxusnej adrese nie je dosť zabezpečený a paparazzom sa už podarilo získať pár fotiek priamo zo záhrady vojvodov zo Sussexu. Azda aj preto si Meghan povedal, že stačí.

Na jednej strane bolo trochu naivné očakávať, že práve v meste, ktoré je priam posadnuté celebritami, nájdu Meghan a Harry vysnívaný pokoj. Na druhej strane ale niet pochýb, že na svojom pozemku majú na súkromie absolútny nárok. No skutočnosť je iná.

Harry a Meghan už kontaktovali aj políciu, nakoľko denne im niekoľkokrát nad hlavami preletia drony, Je pomerne isté, že patria paparazzom, ktorí poľujú na akýkoľvek záber hodný bulváru.

Harry a Meghan bulvár z duše nenávidia:

​Meghan už ale praskli nervy a za fotku Archieho z ich záhrady rovno podala žalobu. Zrejme aj preto, že je vojvodkyni jasné, že ich dom nie je pred paparazzmi v bezpečí, plánuje dočasné presídlenie, píše portál Daily Mail. Konkrétne oslava jej narodenín, ktoré bude mať 4. augusta, sa majú konať úplne inde.

​Je jasné, že presnú adresu Meghan neprezradí, no povráva sa, že by to malo byť kdesi v Montecito, neďaleko rezidencie jej dobrej kamarátky Oprah Winfrey. No nemá to byť žiadny mega žúr. Pozvaná bude len hŕstka hostí, aj to budú musieť všetci vopred absolvovať testovanie na koronavírus. "Jej narodeniny budú nízko nákladové. Tvrdí, že nechce byť považovaná za ľahkovážnu a nedbanlivú," tvrdí zdroj z blízkosti vojvodov zo Sussexu. Samotná Meghan má vraj pred nákazou veľký rešpekt a rozhodne nechce ohroziť svoju rodinu. Aj preto zrejme nechce hostí pozvať priamo do ich domova.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie