Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Deň PRED pôrodom! Rytmus zverejnil emotívne súkromné video s Jasminou!
Zdielať na

Deň PRED pôrodom! Rytmus zverejnil emotívne súkromné video s Jasminou!

Archívna reportáž

U manželov Vrbovských nastal veľký deň. Presne 26. júla 2019 sa totiž k tejto zamilovanej dvojici pripojil ďalší do partie - synček Sanel. Jasmina porodila cisárskym rezom v luxusnom súkromnom sanatóriu v Bratislave a odvtedy už nič nebolo ako predtým. Rodičia to dobre poznajú.

Jasmina a Rytmus chystali Sanelovi veľkú narodeninovú oslavu, čo bolo zrejmé z Jasmininho Instagramu, kde sa priznala, že zháňa výzdobu. Niet totiž pochýb, že hoci si to ešte chlapček neuvedomuje, v živote bude dostávať zrejme vždy len to najlepšie, pokiaľ to bude v moci jeho rodičov.

No takto pred rokom, ešte pár hodín predtým, ako prišiel na svet, ten pocit absolútnej lásky ešte celkom presne nepoznali, hoci iste už čosi tušili. Rodičia, a najmä mamy, totiž zväčša milujú svoje dieťatko už dávno pred jeho narodením.

Toto hovoril o otcovstve ešte pred Sanelovým narodením:

​To ale nič nemení na pocitoch a myšlienkach, ktoré sa vynárajú posledné dni pred pôrodom. Mnohí začnú panikáriť a pýtať sa samých seba, či sú na to zrelí, či ešte nemali počkať, aké dieťatko bude a či mu budú dobrými rodičmi. Zrejme čosi podobné bežalo v hlave aj Jasmine, keď sa rozhodol Rytmus v aute zapnúť kameru a vyslovil nezvratný fakt.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Presne pred rokom a pocity mojej manželky ???

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

"Láska, zajtra o taktom čase už budeme rodičia. Ako sa cítiš?" spýtal sa prefíkaným úsmevom, lebo zrejme čakal, čo bude nasledovať. Zaznie totiž niečo, čo možno opísať asi ako zakňučanie. Otázka už len je, či to bolo od dojatia, zo strachu, či z veľkého očakávania. A možno tak trochu zo všetkého. Nič to nemení na tom, že na druhý deň, tak ako Rytmus povedal, sa to stalo. V tom momente už bolo obom jasné, že nič viac neexistuje a Jasmina by už zrejme na podobnú otázku odpovedala úplne jasne.

Súvisiace články

Najčítanejšie