Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Jasmina ukázala PRVÚ LÁSKU, a nielen to! Dojemne čisté a nežné!
Zdielať na

Jasmina ukázala PRVÚ LÁSKU, a nielen to! Dojemne čisté a nežné!

Archívna reportáž

Prvá láska prichádza u každého inokedy, v inej podobe. Niekto sa bezhlavo zaľúbi už ako škôlkar a kuje plány na sobáš, iný len mlčky sníva o spolužiačke zo 7.A., no nikdy si netrúfne jej to povedať, ďalší sa nechá omámiť citom až na prahu dospelosti. No je dosť možné, že ak by bábätká vedeli rozprávať, o prvom vzplanutí by džavotali ešte v kočíku.

Malý Sanel Vrbovský oslávi o pár dní jeden roky. To sa ešte rozhodne nedá povedať, že je najvyšší čas sa zaľúbiť do inej ženy, ako do mamy, no zdá sa, že on už predsa len istú náklonnosť pociťuje. A vybral si veľmi dobre - dcérku maminej najlepšej kamarátky.

Jasmina pridala na svoj instagramový profil krásne vyznanie. V tomto prípade ale nešlo o Sanelovu lásku, ale o jej. No vôbec nie je reč o mužovi.

Jasmina sa snaží vo všetkom vidieť to pozitívne:

​Najlepšia kamarátka je titul, ktorý sa nerodí zo dňa na deň. Musí byť odžitý, musí mať rovnaké spomienky a čo najviac spoločných silných momentov. Nepochybne pri takých chvíľach stála po boku Jasminy jej priateľka Razija Trnačević. "Viete, čo je na tomto priateľstve úžasné? Že trvá celý život, že keď sme spolu, stále sme to my. Život nám každej priniesol neuveriteľne množstvo vecí, ale keď sa stretneme, stále sme to my. Presne také "my", ako sme boli aj pred milión rokmi. V našich očiach sa nič nezmenilo," napísala Jasmina k fotke s vychytenou cukrárkou Razijou.

Jedna vec sa ale zmenila - z oboch kamarátok sa stali mamy, navyše, v zhruba rovnakom čase. No kým Jasmina má syna, Razija má dcérku. Ideálna kombinácia na budovanie krásneho vzťahu aj medzi potomkami.

Instagram/JA

K rozkošnej fotke, kde sa Sanel a Ema držia za ruky, pridala do instastories aj videjko s dokonalým popisom. "Vždy je tu tá jedna osoba, ktorej bude navždy patriť tvoje srdce. Nikdy neuvidíš, že sa to udialo, lebo budeš zaslepený už od začiatku. Vieš, že si to ty," opísala možný príbeh lásky svojho syna a dcéry najlepšej kamarátky.

Súvisiace články

Najčítanejšie