Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Neuveriteľné, čo dokázali fanúšikovia Britney Spears! TAKTO zablokovali súdne konanie!
Zdielať na

Neuveriteľné, čo dokázali fanúšikovia Britney Spears! TAKTO zablokovali súdne konanie!

Archívna reportáž

Situácia okolo znovuzískania svojprávnosti speváčky Britney Spears v týchto dnes vrcholí. Včera sa konalo súdne pojednávanie, na ktorom sa, okrem iných, zúčastnil aj fanúšikmi nenávidený poručník speváčky, jej otec Jamie Spears a jej matka Lynne. Avšak najdôležitejšia osoba, teda samotná popová princezná, sa na jednaní neobjavila ani fyzicky, ani virtuálne. Jej osud je teda naďalej nejasný.

V prípade pojednávania k veci opatrovníctva a plnej moci nad speváčkou Britney Spears napokon k verdiktu neprišlo. A dôvodom nebola iba neprítomnosť samotnej speváčky, ale aj skupina ľudí, ktorá sa pripojila na virtuálne pojednávanie a odmietla sa odhlásiť.

Súdne pojednávanie bolo pôvodne nastavené na každé tri mesiace, aby sa prehodnotil zdravotný a psychický stav speváčky, a jej odňatie svojprávnosti bolo eventuálne prehodnotené. Kvôli pandémii koronavírusu, a s tým súvisiacim opatreniam bolo pojednávanie z mája 2020 preložené na 23. augusta 2020.

Minulý rok sa nad opatrovníctvom Jamieho Spearsa zmrákalo, kvôli zdravotným problémom ho dočasne vystriedala istá Jody Montgomery, ktorá so speváčkou dlhé roky spolupracovala:

​Britney mala podľa správ z rôznych zdrojov záujem o zrušenie opatrovníctva a túžila opäť prevziať moc nad svojím majetkom a rodinnými záležitosťami. Avšak podľa informácii portálu TMZ.com za jedenásť rokov od platnosti opatrovníctva doteraz nikto oficiálne neinicioval jeho zrušenie. Tohto týždňové pojednávanie bolo narušené skupinou ľudí, ktorí s prípadom nemali nič spoločné, na čo ich sudca požiadal, aby virtuálne pojednávanie opustili. Sudcovej žiadosti však aktívni fanúšikovia nevyhoveli a sudca po dvoch hodinách čakania tento hovor prerušil. Otec Britney totiž trval na tom, že konanie musí byť neverejné.

​Speváčka sa fanúšikom prihovorila iba pár hodín po tom, čo ignorovala účasť na procese. Jej príspevok je opäť veľmi zvláštny, tvrdí v ňom, že sa jej fanúšikovia pýtajú, aká je jej obľúbená Disney rozprávka, alebo aký kvet má najradšej. Mnohí z jej fanúšikov však v komentároch tvrdia, že táto informácia nikoho nezaujíma. "Ja mám inú otázku," napísala dvojzmyselne známa modelka Ruby Rose. Niektorí tvrdia, že video bolo natočené v minulosti a osoby, ktoré spravujú jej Instagram ho teraz použili, a sú aj takí, ktorí tvrdia, že Britney už nežije.

Britney sa iba pár hodín po pojednávaní prihovorila svojim fanúšikom na Instagrame v ďalšom záhadnom príspevku:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Answering some more of your questions .... ps if I sound like I have a lisp it’s because I just got a retainer ??? !!!!

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears),

Momentálne drží opatrovníctvo nad speváčkou istá Jody Montgomery, ktorá s Britney dlhé roky spolupracovala. Dôvodom sú minuloročné zdravotné problémy speváčkinho otca, ktorý má síce nad jej majetkom a zárobkami naďalej plnú moc, no aktívne opatrovníctvo bolo dočasne prenesené práve na spomínanú Jody.

Okolo speváčkinej osoby sa naozaj dejú zvláštne veci, ktorým asi nezainteresovaní fanúšikovia nikdy neporozumejú. Ostáva im však iba veriť, že speváčke z nich nevyplýva nič, čo by mohlo ešte váženejšie ohroziť jej psychické či fyzické zdravie.

Súvisiace články

Najčítanejšie