Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Rytmus šokoval balkánskou piesňou pre Jasminu! Sanelova reakcia na otca vás DOSTANE!
Zdielať na

Rytmus šokoval balkánskou piesňou pre Jasminu! Sanelova reakcia na otca vás DOSTANE!

Archívna reportáž

Je to už nejaký piatok, čo je Patrik Vrbovský súčasťou slovenskej hip-hopovej scény. Ktovie, či pred rokmi, keď ako mladíček s tvorbou začínal, rátal aj s tým, že bude spievať. No pred pár rokmi už kritikom dokázal, že keď chce, vie aj zaspievať, nielen rapovať. Teraz ale prišiel s niečím úplne iným.

Rytmus si vzal za manželku horkokrvnú Jasmina, ktorej v žilách koluje aj maďarská či juhoslovanská krv. Otca má totiž z Bosny a pravidelne do jeho rodiska chodieva, dokonca ju práve tam požiadal Rytmus o ruku.

Jasmina sa ku svojim koreňom hrdo hlási a azda aj preto sa zamilovaný Patrik rozhodol prekvapiť ju darom. Hoci v nehmotnej podobe.

V láske Rytmus a Jasminy sa od svadby nič nezmenilo:

​Rytmus zverejnil úryvok z piesne spievanej po bosniansky, ktorú venoval svojej manželke. "Imam sunce u ocima. Mesecinu u postelji," napísal ku klipu Rytmus, čo znamená v preklade "mám slnko v očiach, mesačný svit v posteli". Okamžite nastal v komentároch výbuch, kde ho ľudia prosia, aby pieseň zverejnil a prejavujú totálny obdiv k jeho spevu a prejavu. Vrátane Jasmininej najlepšej kamarátky Razije: "Paťooo, zabijem sa! To nie je možné, že takto dávaš po bosniansky".

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Imam sunce u ocima Mesecinu u postelji ❤️??

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

Najlepšia zo všetkého je ale reakcia Sanela. Ten sedí pred televízorom úplne zhypnotizovaný, len občas náznak tanca dáva najavo, že sa mu otcov spev veľmi páči. No ešte jasnejší dôkaz, že je to dieťa muzikálneho otca a horkokrvnej mamy, je video z parku, ktoré pridal Rytmus do svojich instastories.

Sanel si spieva, hoci zatiaľ len slabikami, ako to dokáže bábo v jeho veku, ale je jasné, že melódiu to má. Rodičia musia byť na rozkošného synčeka hrdí.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie