Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Slávny herec sa nakazil koronavírusom! Nechal lekárov so sebou experimentovať!
Zdielať na

Slávny herec sa nakazil koronavírusom! Nechal lekárov so sebou experimentovať!

Archívna reportáž

Takmer každý, kto sa spomedzi slávnych hviezd nakazil koronavírusom, využil neblahú situáciu na osvetu proti jeho šíreniu. Do zástupu hviezd ako Pink, Tom Hanks a jeho manželka, či Andrea Bocelli sa zaradil aj známy herec Mel Gibson.

Herec Mel Gibson (64) sa podujal na experimentálnu liečbu antivirotkami proti koronavírusu, ktorým sa mal nakaziť ešte pred niekoľkými mesiacmi. Kvôli hroziacim komplikáciám musela byť hviezda Smrtonosnej zbrane hospitalizovaná, no chorobu mal za pomoci zázračného lieku prekonať.

Pre austrálsky portál Daily Telegraph sa podľa informácií denníka The Guardian vyjadril priamo hovorca amerického herca, a prezradil, že herec prekonal nebezpečné vírusové ochorenie už na jar tohto roka. "Pán Gibson bol pozitívne testovaný v apríli a strávil týždeň v nemocnici," vyjadril sa Gibsonov hovorca pre zmienený portál.

Mel Gibson navštívil v roku 2017 aj prestížny filmový festival v Karlových Varoch:

​Taktiež pripomenul, že herec sa podujal na pokusné testovanie antivirotika, ktoré sa  v praxi ukázalo v minulosti ako veľmi účinné."Po celý čas jeho hospitalizácie mu podávali Remdesivir. Potom mal niekoľko negatívnych testov a pozitívny výsledok na protilátky," uzavrel hovorca.

​Je však zvláštne, že sa herec o svojej diagnóze nezdôveril verejne už dávnejšie, mnohí jeho hereckí kolegovia si na tejto diagnóze urobili slušné promo. Či čakal Mel Gibson na možnú recidívu, alebo sa chcel pre zverejnením iba uistiť, že je jeho zdravie a zdravie jeho blízkych ochránené, nevedno. Je možné, že si chcel herec chrániť súkromie podobne, ako slávny tenorista Andrea Bocelli, ktorý so správou o prekonaní vírusu vyšiel na svetlo sveta až dva mesiace po tom, ako chorobu prekonal.

Súvisiace články

Najčítanejšie