Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Rytmus ohodnotil Jasminu! Na stupnici do 10 dostala TOTO číslo!
Zdielať na

Rytmus ohodnotil Jasminu! Na stupnici do 10 dostala TOTO číslo!

Archívna reportáž

Sú spolu niečo cez dva roky, čo je doba, ktorú mnohé páry ani nedosiahnu. A ak dosiahnu, tak značná časť z nich už nemôže hovoriť o úplnej idylke. Títo dvaja akoby zažívali dokola prvý mesiac vzťahu, keď sú ešte obaja v páre pod vplyvom hormónov v totálnom ošiali lásky.

Človeku sa až ťažko verí, aká ohromná láska stále panuje medzi Patrikom a Jasminou Vrbovskými. Obstáli dokonca aj v rodičovskej skúške, keď ani malý Sanel nepriniesol do ich vzťahu ani mráčik, ba priam naopak. Lásku svojich rodičov ešte "zaklincoval".

Ak by si mal dať Rytmus do svojej "detskej" nejaké plagáty na stenu, je takmer isté, že by tam nebola žiadna Pamela Anderson či Samantha Fox, ako to bolo zrejme pred 30 rokmi, ale jeho reálna manželka.

Toto video zverejnil Rytmus v Instastories:

​Každý príspevok, ktorý raper na sociálnej sieti venuje svojej manželke, je dokonalým vyznaním lásky. Až by pomaly mohol dávať lekcie romantiky. A keď teraz zverejnil v instastories videjko, kde bola hlavnou hviezdou Jasmina, bolo jasné, že pôjde opäť o jej oslavu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Rodina Vrbovských vám praje pekný deň.

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

Na známej stupnici, ktorou v mnohých filmoch mladíci hodnotia dievčatá, a aj naopak, obodoval Rytmus svoju vyvolenú hodnotením 10 z 10. To asi nikoho neprekvapilo. Otázkou ale ostáva. Či hodnotil jej skvelú postavu v bikinách, alebo jej parádnu hlavičku do bazéna na ich záhrade. Zrejme ale pôjde o komibináciu, Jasmine totiž skutočne v ani jednom z týchto dvoch ohľadoch nie je čo vytknúť.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie