Zatiahnuté
13°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Stratila macka s hlasom jej zosnulej mamy! Slávny herec TAKTO pomohol pri hľadaní!
Zdielať na

Stratila macka s hlasom jej zosnulej mamy! Slávny herec TAKTO pomohol pri hľadaní!

Archívna reportáž

Nie je hrdinom iba na filmových plátnach, ale čoraz viac svoju ľudskosť dokazuje aj v reálnom živote. Okrem miliónov, ktoré Ryan Reynolds spolu s manželkou Blake Lively darovali organizácii na zmiernenie následkov koronakrízy, sa veľmi aktívne hlásia ku každej problematike, ktorá rezonuje naprieč krajinami sveta. Avšak teraz svoju pomocnú ruku podal konkrétnej osobe, ktorá prišla o jedinú pamiatku po svojej mamičke.

Ryan Reynolds je vždy pripravený pomôcť tam, kde treba, takmer ako super hrdina z komiksu, ktorého si aj zahral. Tentokrát prišlo volanie o pomoc z jeho rodného mesta, z kanadského Vancuoveru. Mladá žena menom Mara pri sťahovaní stratila plyšového medvedíka. No nebola to iba obyčajná hračka, vo svojich útrobách skrývala nahrávku pre jej majiteľku nevyčísliteľnej hodnoty.

​Mara Soriano z Vancouveru mala v špeciálne upravenej plyšovej hračke uloženú nahrávku svojej matky, ktorá minulý rok podľahla zákernej rakovine. Svoj zúfalý príspevok o hľadaní macíka zverejnila na sociálnej sieti Twitter a behom krátkej chvíle sa stal virálnym, dokonca sa objavil aj v televíznom vysielaní. Keď si to všimol Ryan, patriot mesta Vancuover, okamžite zverejnil na svojom profile žiadosť o prinavrátenie za finančnú odmenu.

V úlohe sarkastického superhrdinu Deadpoola je Ryan Reynolds nenahraditeľný. Tento typ humoru si herec osvojil aj v reálnom živote, no keď treba, svoj vplyv využíva aj na vážnejšie témy:

Ryanova ponuka bola síce stručná, no suma, ktorú ponúkol, mnohým vyrazila dych. "Vancouver: Dám 5000 dolárov tomu, kto vráti Mare jej plyšového medveďa. Nebudem sa pýtať žiadne ďalšie otázky. Myslím, že je všetkým jasné,  že ten medveď sa potrebuje vrátiť domov." Neprešli ani dva dni a Marin profil zažiaril šťastnou fotkou s medveďom. V príspevku označila  Ryana, takže sa dá tušiť, že to bola práve jeho výzva, ktorá medvedíka prinavrátila naspäť šťastnej majiteľke Mare. Plyšáka s hlasom svojej milovanej matky už asi z rúk nepustí.

Ryan zverejnil jasný odkaz na svojom účte sociálnej siete Twitter:

Twitter/Ryan Reynolds

​Nakoniec všetko dobre dopadlo, aj vďaka hercovi Ryanovi Reynoldsovi sa vzácny medvedík dostal k svojej majiteľke:

Okrem prinavrátenia plyšovej hračky nabrala kauza aj celkom iný rozmer. Vďaka medializácii jej príbehu a ťažkej choroby jej zosnulej mamičky sa mnohí ľudia dopytovali, kde by mohli prispieť na podporu ľudom s podobným osudom. Na základe obrovského záujmu verejnosti bola založená zbierka na finančnú podporu hospicu vo Vancuoveri, kde sa o Marinu mamu do posledných chvíľ oddane starali.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie