Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Jaro Bekr VARUJE! Pre toto mohol ochrnúť, nerobte to ani vy!
Zdielať na

Jaro Bekr VARUJE! Pre toto mohol ochrnúť, nerobte to ani vy!

Archívna reportáž

Letné obdobie má aj v našich končinách nepochybne obrovské čaro. Aj keď sa Slovensko nemôže pýšiť morským pobrežím, o možnosť schladenia v jazerách, riekach či štrkoviskách u nás nie je núdza. Avšak aj letné radovánky vo vode majú prísne pravidlá a ich prehliadaním, či až nedbalým porušením, môže ísť aj o život.

Slovenský tanečník Jaro Bekr sa na sociálnej sieti rozhovoril o svojich pocitoch, ktoré zažil ešte ako mladý chlapec. Dnes ho jeho nohy živia, no stačil malý hlúpy krok v minulosti a dnes by prišla slovenská tanečná scéna o obrovský talent a skvelé choreografie.

Na svojom Instagrame sa úspešný tanečník priznal, že ani on sa v puberte nevyhol siláckym rečiam a činom na kúpalisku. Jedna z jeho vylomenín sa takmer skončila tragicky. "Ja som mal v 14tich to ŠŤASTIE, ze som z tej vody vyšiel po svojich a bol som len nejaký čas v nemocnici," začína svoj príspevok pod fotkou svojho kamaráta Bekima, ktorého jeho vášeň pre nebezpečný motokros stála zdravie.

Jaro je otec dvoch malých detí, ktorých puberta ešte len čaká. Nečudo, že pociťuje zodpovednosť mladých ľudí varovať:

"Bola to pubertiacka kombinácia - rieka, ktorú nepoznám a frajerstvo pred babami. Mohlo to dopadnúť tak, ako často počúvam...zle. Tak skľudni hormón. A nielen v lete," píše svojsky, no pravdivo tanečník a zároveň otec 11-ročnej Zary a 7-ročného Leonarda, ktoré vychováva s herečkou Monikou Hilmerovou. Azda aj rodičovstvo prispelo k väčšej zodpovednosti a potrebe upozorniť mladých ľudí na úskalia ich nekontrolovateľnej zábavy.

Jaro Bekr na vážny problém súvisiaci s letnými radovánkami upozornil na svojom Instagarme:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Ja som mal v 14tich to STASTIE, ze som z tej vody vysiel po svojich a bol som len nejaky cas v nemocnici. Bola to priebana pubertacka kombinacia: rieka ktoru nepoznam+frajerstvo pred babami ?‍♂️ Mohlo to dopadnut, tak, ako casto pocuvam...zle. Tak skludni hormon...a nie len v lete ?? Citaj co @bekimko pise! #Repost @bekimko ・・・ V nedelu som bol pozrieť jedného chalaniska na rehabilitácii v Kováčovej. Skákal do vody no z vody už sám nevyliezol. Pobudol som tam 2 hoďky a spoznal pár ludí na vozíku. Vždy sa každého opýtam čo sa mu stalo,keď je na ♿️ (viem asi sa to nepatrí,ale kto nechce mi odpovedať nemusí) Najčastejšia odpoveď je “skákal som hlavičku do vody” ... mám tu kopu ludí a keďže sa rozbiehajú letné prázdniny to znamená,že budete blbnúť pri vode. Daj pozor kam skáčeš! Jedna hlavička môže mať celoživotné následky.. neoplatí sa to...

Príspevok, ktorý zdieľa Jaro Bekr (@jarobekr),

Ďalej v príspevku cituje status samotného Bekima, ktorý napriek nepriazni osudu rozdáva do sveta radosť a humor, vozík je len trpkou spomienku na to, aký je život a zdravie veľmi krehké. "V nedeľu som bol pozrieť jedného chalaniska na rehabilitácii v Kováčovej. Skákal do vody no z vody už sám nevyliezol," píše sympatický komik a motivátor.

Bekim strávil v rehabilitačnom zariadení niekoľko hodín a najčastejšia odpoveď na otázku, prečo sú pripútaní na invalidný vozík, súvisela práve s ich osudným skokom do vody. "Daj pozor, kam skáčeš! Jedna hlavička môže mať celoživotné následky. Neoplatí sa to," posiela fanúšikom varovanie, ktoré má práve v horúcich letných dňoch počas prázdnin veľké opodstatnenie.

Súvisiace články

Najčítanejšie