Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Pre rakovinu prišla o prsia, no priateľova láska neochladla! Česká herečka je už zasnúbená!
Zdielať na

Pre rakovinu prišla o prsia, no priateľova láska neochladla! Česká herečka je už zasnúbená!

Zdroj: Facebook/Michaela Kuklová

Život herečky Michaely Kuklovej sa podobne ako princeznám, ktoré hrala v rozprávkach, zamotal hneď niekoľkokrát. Jej vzťah s nebohým českým režisérom Jirkom Pomejem († 54) nebola prechádzka ružovou záhradou, a keď sa po náročnom období opäť nadýchla a zamilovala, čakala ju ďalšia rana osudu v podobe vážnej diagnózy. Našťastie, tak ako v rozprávkach, tak aj v živote sa veľakrát všetko na dobré obráti a jej partner, ktorý pri nej stál počas celej náročnej liečby ju teraz požiadal o ruku.

Strach a neistotu, ktoré pred pár mesiacmi vstúpili do života českej herečky Michaely Kuklovej, teraz vystriedala obrovská radosť. Jej partner Josef Wittner pri svojej láske stál po celý čas náročnej liečby, ktorej sa podrobila kvôli rakovine prsníka, aj napriek tomu, že ho Michaela od seba odháňala. Teraz si svoju lásku pre istotu „poistil“ krásnym snubným prsteňom.

​Predstaviteľka krásnej princeznej Jasněnky z rozprávky Z pekla šťastie na sociálnych sieťach priznala, že zásnuby sa konali už dávnejšie. No keďže je Michaela Kuklová po životných skúsenostiach vo verejných vyjadreniach opatrná, na svetlo sveta sa táto radostná správa dostala až nedávno v rozhovore pre Český rozhlas.

Pozrite videoklip k piesni Máš-li s kým, ktorú naspieval k rozprávke Z pekla štěstí legendárny spevák Karel Gott:

„Je to už celkom dlhá doba, ale dohodli sme sa, že neplatí žiadne do roka a do dňa. Uvidíme, ako sa to vyvinie,“ napísala opatrne vyjadrenie herečka na svojom profile pod fotkou na ktorej drží ligotavý prstienok. Svojim fanúšikom však priblížila ako zásnuby prebiehali a aj to, že žiadna filmová romantika sa nekonala.

„Bola som v starom, vyťahanom tielku, strapatá a a nenamaľovaná. Pokľakol. Otvoril krabičku s prstienkom a začal sa vyznávať so svojich citov,“ píše ďalej Michaela v príspevku. A už beztak vážny životný moment v živote muža mu vôbec neuľahčila. „Mlčala som. A tak pokračoval. V duchu však premýšľal, prečo sa usmievam a mlčím, že už ho dosť bolia kolená,“ opisuje napínavé zásnuby herečka, ktorá však dlho svoju lásku netrápila. Keď konečne nastalo v jeho monológu ticho, prelomila mlčanie trefnou otázkou: „A nechceš sa ma niečo opýtať?“

​​Našťastie sa zaľúbenci napokon dohodli a potvrdili tak to, čo sa o nich šepkalo už dávno. Pritom ešte pred pár mesiacmi, keď Michaela absolvovala dvojitú mastektómiu, keď, žiaľ, prišla o oba prsníky, sa s Josefom rozišla. Ako dôvod vtedy uviedla skutočnosť, že ho nechcela zaťahovať do svojich problémov a chcela ho odlúčením iba ochrániť. Josefova láska je, zdá sa, dostatočne silná a neoblomná a jej tvrdohlavému rozhodnutiu odolala, takmer ako v rozprávke.

Súvisiace články

Najčítanejšie