Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Krutý koronavírus! Moniku z Priateľov pripravil o jej partnera!
Zdielať na

Krutý koronavírus! Moniku z Priateľov pripravil o jej partnera!

Archívna reportáž

Azda málokomu sa pri pohľade na účinkujúcich seriálu Priatelia vybavia ich skutočné mená. Ross, Rachel, Phoebe, Chandler, Joey a Monica sa divákom dostali pod kožu natoľko, že svojim televíznym "priateľom" ich seriálové vlastnosti pripisujú aj v skutočnom živote. A možno medzi tým nie je ani taký veľký rozdiel, keďže Courteney Cox je rovnako ako aj seriálová Monica, aj v skutočnom živote mimoriadne citlivá a spoločenská bytosť.

Obľúbená americká herečka Courteney Cox (56) sa priznala, že v karanténe, ktorá V USA pretrváva následkom šíriaceho sa koronavírusu, mimoriadne trpí. Napriek tomu, že sama na toto zákerné ochorenie netrpí, nariadenia ju ovplyvnili iným spôsobom. Fanúšikom sa prostredníctvom sociálnej siete zdôverila, že pandémia ju na celé štyri mesiace odstrihla od jej partnera, hudobníka Johnnyho McDaida (44).

​Jej vzťah s Johnnym v posledných mesiacoch prechádza veľkou skúškou, keďže ich od seba delí vzdialenosť celého oceánu. Obľúbený britský hudobník sa totiž nachádza vo svojej domovine, v metropole Londýn, a Courteney zas slnečnom Los Angeles v rodnej Amerike. Kým zvyšok sveta sa pomaly s novou situáciou snaží vysporiadať prísnym dodržiavaním hygienických nariadení, v USA čísla naopak stúpajú.

Priatelia zažívajú renesanciu, v podobe niekoľkých nových častí nakrútených pod názvom Friends: The Reboot. Natáčanie celovečerného filmu však bolo taktiež poznačené pandémiou a muselo byť pozastavené:

Na svojom Instagrame zverejnila fotku zo spoločného Zoom videohovoru s Johnnym a vyjadrila ako veľmi jej jeho prítomnosť chýba. Johnny totiž oslávil 24. júla svoje 44. narodeniny, no bez prítomnosti svojej milovanej Courteney.  "Už je to 133 dní odkedy sme boli spolu poslednýkrát. COVID je hrozný. Všetko najlepšie J, milujem naše spoločné večere a obedy. Veľmi mi chýbaš," napísala smutná herečka pod fotku. To, ako dlho ešte odlúčenie potrvá, je v rukách samotných spoluobčanov, ktorí však ignorovaním nariadení nepomáhajú vírus v USA príliš eliminovať.

Courteney zverejnila na svojom Instagrame záber zo spoločného videohovoru, vyznala sa, že jej Johnny nesmierne chýba:

Vírus sa totiž v USA šíri veľkou rýchlosťou a mnohí túto skutočnosť pripisujú práve nedisciplinovanosti svojich spoluobčanov. Courteney sa na svojom Instagrame prezentuje ako zodpovedný občan a pravidelne svojich fanúšikov nabáda k noseniu rúšok a dodržiavaniu karantény. A práve preto sama ide vzorom, aj keď by si s jej majetkom mohla pokojne dovoliť sadnúť do súkromného tryskáča a ísť za svojou láskou aj za cenu porušenia pravidiel.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie