Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Belohorcová ukázala veľké srdce! SEM pôjde značná časť je vecí!
Zdielať na

Belohorcová ukázala veľké srdce! SEM pôjde značná časť je vecí!

Archívna reportáž

Posledný mesiac života v slnečnom Miami majú pred sebou Zuzana Belohorcová s manželom Vlastom Hájkom a ich dvomi deťmi. Čo sa zdalo byť spočiatku ako raj na zemi, sa časom ukázalo byť nie úplne ideálne a posledné udalosti v USA už boli len "čerešničkou".

Späť do starej dobrej Európy, povedali si manželia Zuzana a Vlasta a konali pomerne rýchlo. Už v čase vypuknutia pandémie to nevyzeralo práve ideálne, keď prišli pre opatrenia aj o časť príjmu. No protesty v mene hnutia Black Lives Matter a s nimi, žiaľ, neraz spojené násilnosti a rabovanie, definitívne rozhodli, že v USA už pre túto rodinku nie je miesto.

Ešte prednedávnom sa Vlasta Hájek konkrétne pomenoval dôvody, prečo opúšťajú slnečnú Floridu. "Necítime sa na Miami po tých protestoch bezpečne, je tam obrovský rasizmus voči bielym, sú tam zlé stredné školy, mizerné zdravotníctvo. A, samozrejme, obrovskú ranu dostal kvôli Covidu-19 aj turizmus," povedal český podnikateľ s nehnuteľnosťami.

Pozrite sa, čo Zuzana opúšťa:

​Každý, kto sa v živote sťahoval, vie, že je to poriadne psychicky aj fyzicky náročný proces. Ale sťahovať štvorčlennú rodinu po 12 rokoch, to je už ozaj poriadny "náklad". Aby to nebol náklad aj v skutočnosti, robí Zuzana zásadné opatrenia. "Už balíme. Nikdy som nič nevyhodila, je mi to vždy ľúto. A preto som sa rozhodla všetko poslať ďalej, pretože sa vždy nájde niekto, komu sa to môže hodiť," povedala bývalá moderátorka o svojom pláne rozdať nielen oblečenie.

Instagram/ZB

​Pochopiteľne, darovaním vecí si to Zuzana aj výrazne uľahčí. Ušetrí nielen za batožinu do Európy, ale aj kopu práce s balením. Spojila tak dve pozitívne veci v jednej. "Hromadu vecí nesieme do škôlky, kde si to učiteľky roztriedia, zvyšok potom ide do kostola," upresnila Zuzana, kam jej veci pôjdu.V španielskej Marbelle, kam sa rodina sťahuje, bude môcť začať skutočne od začiatku, aj čo sa týka napĺňania šatníku. 

K odchodu z Miami sa vyjadrila Zuzana v dlhšom príspevku:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Thank You?...z celeho srdiečka dakujem za Vašu dôveru ,podporu a lasku ,ktoru mi davate?...100k je krasne číslo...uprimne mam z toho obrovsku radost(a asi najväčšiu ma moje zlatíčko @officialsalminka ?)a moc si toho važim??...ale vieme všetci,že o číslach to nie je...ale o niečom uplne inom✌️Velka vdaka za Vas?...a touto cestou by som sa chcela vyjadrit aj ohladne našho odchodu z Miami a presídlenia sa do Španielskej Marbelly☀️....žili sme krasnych 12 rokov na jednom z najpeknejších miest na ?...užívali si krasnych plaži ,? a leta po cely rok....už dlhšie sme s manželom uvažovali,že by sme zmenili destinaciu ,hlavne koli bezpečnosti deti a školam...rozbehli sme projekt @scuderiaboysresidence ♥️,ktory sa skvele uchytil a ktory Nas velmi bavil a naplnal?...prišla však pandemia,ktora zastavila ❌cely ?...čast našich podnikatelskych planov skončila(podotykam,že rezidencia bola jedna z viacerych našich podnikatelskych aktivit v Usa),tak sme sa rozhodli rezidenciu prerobit na rodinny dom,kde sa prestahujeme?...situacia v Usa sa začala zhoršovat s prichodom rasovych nepokojov,do toho zhoršujuca sa situacia s Covidom 19 ,pozastavenie vydavania zelenych kariet(zlegalizovanie) prezidentom aj pre čakatelov,ktory už boli v procese,presunutie otvorenia školskych lavic pre deti na neurčito ?....,enormne stupajuca kriminalita v uliciach South Beach (nakolko polícií boli odobrate prava ako kolvek zasahovat)Nas presvedčilli o tom,že je čas zmenit prostredie?...zdravie,bezpečnost a vzdelanie Naších detí je pre Nas to najdoležitejšie ☝️....nielen my ,ale hlavne deti sa tešia na nove začiatky,nove prostredie,školičku,novych kamaratov?...ked je silny rodinny zaklad ,je uplne jedno ,kde źijete,ale s kym a ako žijete?...v Marbelle mame kopec kamaratov,na ktorych sa nesmierne moc tešíme a čo je najdoležitejšie budeme bližšie Našej milovanej rodine?...priblížim Vam zas prostredníctbom mojho IG iny kut sveta....teším sa✌️...s laskou Vaša Zuzana?#belohorkalifestyle ?

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Belohorcova (@zuzanabelohorcova),

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie