Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ďalšia samovražda?! Len 30-ročný hviezdny herec si zrejme sám siahol na život
Zdielať na

Ďalšia samovražda?! Len 30-ročný hviezdny herec si zrejme sám siahol na život

Zdroj: Reprofoto/Uddn.com

V uplynulých mesiacoch zasiahlo svet filmu niekoľko smutných správ. Tie najtragickejšie hovoria o tom, že si na život siahli samotné hviezdy. Mali slávu, majetok, boli krásni. Zjavne im to ku šťastiu nestačilo, žiaľ. Zaradil sa medzi nich aj hviezdny japonský herec Haruma Miura.

Slovenským fanúšikom filmu jeho meno veľa nepovie, v rodnom Japonsku bol ale super hviezdou. Haruma Miura sa postavil pred kameru po prvýkrát keď mal len 7 rokov. Odvtedy sa jeho kariéra rozbehla naplno a stal sa idolom Japoniek.

Nikto nemal podľa všetkého tušenie, čo sa odohráva v duši mladého herca. Až keď neprišiel na vopred dohodnuté stretnutie, jeho manažér spozornel. Žiaľ, naplnila sa najhoršia obava. Miuru našli mŕtveho v jeho byte v Tokiu, píše portál Variety.com.

Jeden z fanúšikov spravil na počesť zosnulého herca prierez jeho kariérou:

Hoci oficiálnu príčinu smrti nezverejnili, podľa predbežných záverov z miesta činu ide o samovraždu. Haruma Miura totiž po sebe zanechal list na rozlúčku, jeho obsah ale nezverejnili. Herca sa po okamžitom prevezení do nemocnice ešte snažili zachrániť, no už bolo neskoro.

​Fanúšikovia sú absolútne šokovaný, Miurovi sa totiž veľmi darilo, nakrúcal jeden film za druhým, účinkoval aj v seriáloch a v divadle. Ešte v pubertálnych rokoch bol aj súčasťou j-popovej kapely Brash Brats a všetky tínedžerky za ním šaleli. Haruma však nemal priateľku, žil sám. Možno práve obrovský záujem o jeho osobu mu neumožňoval nájsť si kúsok súkromia vo svojom svete, čím trpia mnohé hviezdy. On to, žiaľ, nezvládol.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie