Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Smutné priznanie manželky hviezdneho šéfkuchára! Prišli o PÄŤ detí!
Zdielať na

Smutné priznanie manželky hviezdneho šéfkuchára! Prišli o PÄŤ detí!

Zdroj: Instagram/Jools Oliver

Slávny šéfkuchár bez čapice oslávil nedávno 20. výročie svadby, ktoré poňal veľmi romanticky. Svojej drahej polovičke pripravil piknik pod holým nebom s tými najchutnejšími delikatesami zo svojho repertoáru. Avšak nie vždy bol ich život prechádzkou v ružovej záhrade.

Manželka Jamieho Oliviera, 47-ročná Jools, priznala, že počas ich dvadsaťročného manželstva prekonala stratu nenarodeného bábätka až päťkrát. Posledný potrat sa odohral iba nedávno, počas koronavírusovej karantény. Jools zverejnila svoju smutnú skúsenosť v rámci týždňa venovaného povedomiu o strate dieťaťa.

Jools si popri oslave výročia romanticky, s vďakou a smútkom zároveň, zaspomínala na svoje narodené aj nenarodené deti v príspevku na Instagrame. Netají sa ani túžbou po ďalšom bábätku.

Jamie Oliver sa nedávno pasoval aj s problémami v podnikaní, avšak optimisticky naladený Jamie ide so svojím kulinarským umením ďalej:

"Spoločne sme vytvorili päť nádherných detí, a päť hviezdičiek na nebi sme tiež stratili. Ďakujem za to, že ma miluješ," napísala v dojemnom komentári k fotke na počesť ich 20. výročia ich svadby pani Oliverová.

Jools sa s osobnou tragédiou zdôverila na Instagrame:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

20 exciting, happy, fun wonderful years married to my best friend ❤️ we were due to renew our wedding vowels this summer but that can wait! 20 years married but together 27 years my first true love ❤️ Yes I drive you Bonkers and you probably deserve a medal etc..but being with you feels like home (and you know much I love to be at home)!!! I treasure the daily texts you send, you are romantic and constantly positive funny and a dedicated brilliant dad ❤️ we have created 5 wonderful children and lost our 5 little stars in the sky. Thank you for loving me the way you do ❤️ we did it, on to the next chapter x Was devastated to have lost out real wedding video in one of our house moves so this is cobbled together from home videos. Truly the happiest day with the most wonderful memories. Still 20 years later my dance moves need updating ? better sort that out for our next wedding ?? xxx

Príspevok, ktorý zdieľa Jools Oliver (@joolsoliver),

Jools tým narážala na päť tehotenstiev, ktoré sa žiaľ, ukončili predčasne. Zároveň je nesmierne šťastná za päť detí, ktoré im boli dopriate. Najmladší River má pritom iba tri roky, no Oliverovci sa netaja túžbou po šiestom potomkovi. Dnes už predsa nie je nič výnimočné otehotnieť pre blížiacou sa päťdesiatkou, ako vidíme aj medzi našimi celebritami.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie