Zatiahnuté
13°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Kanye West sa zrútil počas príhovoru! Tvrdil, že sa s Kim Kardashian chceli zbaviť dcéry!
Zdielať na

Kanye West sa zrútil počas príhovoru! Tvrdil, že sa s Kim Kardashian chceli zbaviť dcéry!

Archívna reportáž

V rodine Kardashianových to od vypuknutia Kanyeho prezidentskej kandidatúry celkom vrie. Najskôr vajatal s rozhodnutím ohlásiť kandidatúru, a keď ju ohlásil, nestihol podať dokumenty potrebné na riadnu registráciu k prezidentskej kandidatúre v dvoch kľúčových štátoch USA. Napriek tomu sa do boja o prezidentské kreslo pustil a zdá sa, že o zábavu a kontroverziu bude v prezidentských voľbách 2020 v Amerike ešte veselo.

Raper Kanye West sa počas jeho rozpačitého a chaotického príhovoru k prezidentskej kandidatúre celkom nešetrne vyjadril na adresu svojej vlastnej dcérky. Tvrdí, že malej, dnes už 7-ročnej North sa spolu s manželkou Kim chceli na začiatku tehotenstva zbaviť. Avšak potratu pred siedmimi rokmi zabránila podľa jeho slov doslova ruka Božia. Jeho príhovor sprevádzali potoky sĺz a búrlivé vzlyky.

Zdá sa, že temné tajomstvo sa rozhodol Kanye prezradiť verejne bez predošlej konzultácie s rodinou a najmä s matkou malej North, Kim Kardashian, ktorá bola z jeho slov šokovaná a nešťastná, tvrdí portál TMZ.com. Podľa ich zdroja bola celá rodina Kardashianovcov vykoľajená a vyjadrili obavu o jeho duševné zdravie. Myslia si, že Kanye je "zúfalý a potrebuje odbornú pomoc" a jeho slová sú následkom jeho bipolárnej poruchy. Po jeho príhovore mali pre duševne chorého rapera poslať lekára, no ten pomerne agresívne rodine odkázal, že "toto je jeho cesta a majú si dať pohov".

Toto je prvý prejav Kanyeho v rámci kampane:

"Moja priateľka mi vtedy volala, plakala. A povedala, že je tehotná. Plakala," začal svoj chaotický prejav raper Kanye. "Rozprávali sme sa o tom, že by sme to dieťa nemali mať. Držala v ruke tie tabletky! Takmer som si zabil vlastné dieťa!" Avšak vtom prišlo podľa jeho slov znamenie a obrazovka jeho počítača sa preblikla. "Vtedy povedal Pán Boh, ak mu sk*** jeho víziu, ja potom sk*** on tú moju. A tak som zavolal mojej priateľke a povedal som jej, že si to dieťa necháme," šokoval raper a po lícach sa mu už vtedy rinuli slzy výčitiek.

Na Twitteri zverejnil svoju víziu v jednoduchej kresbe Bieleho domu, kde sídli prezident USA:

Avšak už počas príhovoru raper tušil, že svojimi slová vyvolá v rodine nepokoj. "Aj keby sa chcela so mnou po mojich slovách rozviesť, ona priviedla na tento svet North, keď ja som to nechcel," neprestával šokovať raper, ktorý sa podľa neho taktiež nemal narodiť. Nechcel to jeho otec, ktorý bol údajne v čase jeho počatia príliš zaneprázdnený. Premostil tak na jednu z pravdepodobných tém jeho kampane, a tou budú aj potraty - West sa začína kresťansky radikalizovať.

Vyjadril sa aj na tému rasizmu, raperovi prekáža, že čierna kultúra je zneužívaná značkami v rukách bielych. "Politika, Amerika, Trump, Biden ani Kanye West nám nedajú slobodu. Jediná vec, ktorá nás môže oslobodiť, je dodržiavanie pravidiel, ktoré nám boli dané v tejto zaľúbenej zemi," dodal teatrálne na záver vlastnou rečou dojatý raper.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie