Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Kontroverzná hviezda dlho tajila tehotenstvo! Oznámila ho dráždivými fotkami!
Zdielať na

Kontroverzná hviezda dlho tajila tehotenstvo! Oznámila ho dráždivými fotkami!

Archívna reportáž

Známa raperka, ktorá sa neslávne zapísala aj na čiernu listinu slovenských fanúšikov pre spackaný koncert v Bratislave, má dôvod na radosť. Jej hudobná kariéra síce trochu stagnuje, avšak v súkromí sa raduje z tej najkrajšej správy. Pred pár dňami totiž svetu oznámila, že pod srdcom nosí bábätko.

Výstredná raperka Nicki Minaj (37), známa svojím obrím umelým pozadím, provokatívnymi videoklipmi a štipľavými textami piesní čaká svoje prvé bábätko s manželom, 42-ročným Kennethom „Zoo“ Pettym. Svojím fanúšikom na sociálnej sieti urobila veľkú radosť fotkami odhaľujúcimi tradične nielen jej bruško.

Raperka si na Instagram zavesila niekoľko fotiek, na ktoré by bola pyšná nejedna striptérka. Nicki však iba chcela v úsporných kvietkovaných bikinách a v mohutných striptérskych topánkach oznámiť svoje tehotenstvo. Zrejme len pre prípad, žeby sa náhodou našiel niekto, kto by si v klasických šatách bruško nevšimol. Keďže fotka ukazuje všetko, čo ukázať môže, slová k nej už asi boli zbytočné a raperka použila iba hashtag Preggers´ so žltým srdiečkom, čo znamená jednoducho - tehotná.

Videoklipy Nicki Minaj zvykli sršať nahotou a kontroverziou:

​Asi iba málokto videl speváčku v jej prirodzenej farbe vlasov, a aj pri tehotenských fotografiách zvolila zopár zo svojich mnohých parochní. Na jednej z nich sedí na veľkom ružovom gauči so žltou parochňou a výrazným mejkapom. "Láska. Manželstvo. Tehotenstvo. Prekypujem vďakou a radosťou. Ďakujem vám všetkým za vaše priania," znie text po fotografiou. Na fotke číslo dva sa jej zas na hlave čnie modrá parochňa, ktorá dopĺňa extravagantné rokokové bikiny.

Nicki sa takto so svojimi fanúšikmi na instagrame podelila o novinku v jej živote:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Love. Marriage. Baby carriage. Overflowing with excitement & gratitude. Thank you all for the well wishes. ?

Príspevok, ktorý zdieľa Barbie (@nickiminaj),

V kuloároch sa šepkalo o Nickinom tehotenstve už niekoľko mesiacov, keďže ešte koncom leta v roku 2019 prehlásila, že si dáva kariérnu pauzu, aby si mohla založiť rodinu. V októbri už svetu oznámila, že sa vydala za svojho partnera Kennetha Pettyho, s ktorým sa schádzali a rozchádzali ako pár už od tínedžerských čias.

Extravagantnými a vyzývavými kostýmami nešetrí ani počas vysokého štádia tehotenstva:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Barbie (@nickiminaj),

Avšak Ken má za sebou celkom divokú minulosť, ešte v roku 1995 bol usvedčený zo znásilnenia a tiež z vraždy, ktorá sa stala behom prestrelky, ktorej sa Kenneth zúčastnil. Oficiálne orgány ho dokonca označili za násilníka druhého stupňa, čo znamená, že je u neho zvýšená pravdepodobnosť, že svoje skutky zopakuje. Nicki si však za svojím drahým manželom stojí a obhajuje jeho skutky mladým vekom a ťažkým životom na ulici. Mnohí veria, že dieťa vnesie obom rodičom do života aspoň trochu zodpovednosti.

Súvisiace články

Najčítanejšie