Jasno
15°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Krásne FOTKY zverejnila slávna herečka! Vyznala sa všetkým trom exmanželom!
Zdielať na

Krásne FOTKY zverejnila slávna herečka! Vyznala sa všetkým trom exmanželom!

Archívna reportáž

Hoci má už najlepšie roky za sebou, slávu si užila ako sa patrí. Za svoj život bola štyrikrát vydatá, a to nie za hocikoho. V talóne exmanželov 62-ročnej Melanie Griffith svietia mená hercov ako Steven Bauer, Antonio Banderas či Don Johnson. Za posledného menovaného sa vydala dokonca dvakrát, no žiaľ, ani raz im nevyšlo to povestné naveky. A niet sa čo čudovať, svojho času to bola skutočná femme fatale, o ktorej snívali mnohí.

Herečka Melanie Griffith si na svojej sociálnej sieti zaspomínala na svoje bývalé lásky v podobe starých fotiek, ktoré skutočne priniesli jej fanúšikom závan nehynúcej romantiky. Melanie je už skúsená exmanželka, a nerobí z rozchodov žiadne veľké drámy. Podľa jej príspevkov sa totiž zdá, že so svojimi bývalými mužmi má dodnes výborné vzťahy.

Melanie Giffith (62) zdieľala na Instagrame fotky z minulosti, na ktorých si romanticky zaspomínala na mladosť spolu so všetkým, čo k nej patrí. Pri fotkách so svojimi bývalými manželmi sa nezdržala milých komentárov. "Mala som 26 rokov a bola som nezbedná! To boli časy, priatelia. Mysleli sme, že nikdy neskočia," napísala herečka fotke, ktorá ju zachytáva v mladom veku a vystihuje šmrnc, ktorý herečke nechýba dodnes.

Pozrite si pekný časozber života Melanie:

​Azda najromantickejšia je čiernobiela fotka, na ktorej sa s Donom Johnsonom oddáva bozkom vtedy iba 18-ročná Melanie. "Ja a DJ keď sme sa prvýkrát brali v roku 1976. On mal 26 a ja 18. Bola to prvá láska," píše herečka pod fotkou. Fotku vtipne okomentovala jedna z fanúšičiek: "A ktorá vtedy nebola buchnutá do Dona Johnsona? Úžasný obrázok."

Melanie na svojom Instagrame zdieľala súkromné fotky svojich bývalých lások, za herca Dona Johnsona sa prvýkrát vydala keď mala iba sladkých osemnásť:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#tbt Me and DJ the first time we were married ?1976!! I was 18, he was 26??? First Love ♥️ @donjohnson

Príspevok, ktorý zdieľa MELANIE (@melaniegriffith),

V neposlednom rade si fotografiou pripomenula aj posledné manželstvo s hercom Antoniom Banderasom, ktoré sa rozpadlo v roku 2015 po dlhých devätnástich rokoch. "Mi Amor Antonio," komentovala fotku so svojím ex, ktorý dnes tvorí pár s investičnou bankárkou Nicole Kimpel.

Herec Antonio Banderas dnes tvorí pár s bankárkou Nicole Kimpel:

Instagram/Nicole Kimpel

​Tá sa spolu sestrou venuje aj výrobe vlastnej značky kabeliek. No známou sa stala najmä po tom, ako Antoniovi zachránila život. Po tom, ako spozorovala na hercovi príznaky blížiaceho sa infarktu mu podala prvú pomoc, a aj vďaka jej rýchlej reakcii je herec dnes stále medzi živými. V každom prípade spravila Melanie gesto, ktoré by mohlo byť vzorom mnohým. Ak si dvaja vyslovene neubližovali, nie je dôvod, aby neostali priateľmi aj po rozvode, či rozchode.

Súvisiace články

Najčítanejšie