Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Zošaleli už dočista? Raper kandiduje na prezidenta, jeho svokor chce byť viceprezident!
Zdielať na

Zošaleli už dočista? Raper kandiduje na prezidenta, jeho svokor chce byť viceprezident!

Archívna reportáž

Na najvyšší politický post v Spojených štátoch si už brúsi zuby kdekto, a zoznam kandidátov začína byť mierne bizarný. Po Meghan Markle a Kanye Westovi síce neprichádza ďalší kandidát, ale nad funkciou viceprezidentky uvažuje raperova transgender svokra, pôvodne nevlastný otec jeho manželky a bývalý olympionik Bruce, dnes Caitlyn Jenner. Zdá sa, že mnohých inšpiroval k prezidentovaniu terajší šéf Bieleho domu, ktorý dokázal, že byť hlavou najmocnejšej veľmoci sveta stačí iba chcieť. A mať veľa peňazí.

Caitlyn Jenner, ktorá sa rovnako ako svojou atletickou minulosťou, keď bol ako Bruce držiteľom zlatej olympijskej medaily v desaťboji, preslávila manželstvom s matkou klanu Kardashianiek, sa po oznámení kandidatúry svojho zaťa rozhodla využiť rodinné väzby. Kanyemu Westovi by totiž rada pomáhala počas nadchádzajúcej volebnej kampane. Jej méty sú celkom vysoké, od Kanyeho žiada, v prípade jeho úspechu, kreslo viceprezidentky USA.

Podľa portálu Daily Mail by sa hviezdička reality show, otec Kylie a Kendall Jennerových a bývalý atlét, dnes už 70-ročná žena Caitlyn Jenner rada videla na poste zástupcu prezidenta. Avšak raperov úspech je neistý, a to najmä po tom, čo nestihol odovzdať načas kandidačné hárky v kľúčových štátoch na juhu krajiny, na Floride a v Južnej Karolíne.

Takto vyzeralo raperove prvé vystúpenie v rámci predvolebnej kampane:

​Napriek tomu to Caitlyn nevzdáva a svojmu zaťovi poslala textovú správu s otázkou, či môže byť jeho viceprezidentka. Avšak raper už dávnejšie vyhlásil, že za svoju "dvojku" plánuje nasadiť kontroverznú motivátorku Michelle Tidball (57). Tá sa v minulosti vyjadrila, že vôbec nesleduje televízne noviny a svojim fanúšikom dáva rady do života výlučne na základe Biblie.

Caitlyn by sa rada videla v kresle viceprezidentky, svojho zaťa možno aj preto na Instagrame ospevuje a pravidelne sa mu líška:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Congratulations @yeezymafia (Kanye West) for your partnership with @gap

Príspevok, ktorý zdieľa Caitlyn Jenner (@caitlynjenner),

Raper sa síce prednedávnom vyjadril, že sa tejto kandidatúry vzdáva, no ako je to už pre neho typické, svoj názor zmenil a za svojim snom ide ďalej so vztýčenou hlavou. Všetky notársky overené dokumenty totiž už obdržala aj štátna volebná komisia v Oklahome, a tie dokazujú, že to raper so svojim ťažením na Biely dom myslí úplne vážne. Avšak, aby ostal verný svojej kontroverzii, do pravého horného rohu napísal "Donda´s place," v preklade Dondino miesto. Donda je meno jeho zosnulej matky, ktorá by pred týždňom oslávila 71-rokov.

​Kanye už začal s kampaňou v Charlestone v Južnej Karolíne. Kanye poňal prvé vystúpenie pomerne netradične, ako zábavnú šou, hoci bol po celý čas v nepriestrelnej veste.

​Donda West zomrela ešte v roku 2007 vo veku 58 rokov, a vo svojom živote pôsobila ako profesorka angličtiny na univerzite v Chicagu. Na dôchodku sa rozhodila manažovať svojmu synovi kariéru, a tiež o ňom napísala knihu s názvom Raising Kanye: Life Lessons From the Mother of a Hip-Hop Superstar ("Výchova Kanyeho: Lekcie života od matky hip-hopovej superhviezdy"). Iba pár mesiacov po vydaní tejto knihy Kanyeho mama zomrela na následky infarktu po plastickej operácii.

Súvisiace články

Najčítanejšie