Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Bagárová má nový prírastok do zbierky kočíkov! Čierny elegán k narodeninám!
Zdielať na

Bagárová má nový prírastok do zbierky kočíkov! Čierny elegán k narodeninám!

Archívna reportáž

Tak ako si mnohí muži potrpia na autá, rovnako si mnohé mamičky potrpia na kočíky. Kým niektorým stačí jediný kus postupne aj pre troch potomkov, sú takú, ktoré berú kočík ako módny doplnok a striedajú ich jedna radosť. Prípadne majú toľko miesta na uskladnenie, že "garážujú" naraz hneď niekoľko kusov.

Zdá sa, že aj Monika Bagárová prestrieda počas najbližších dvoch až troch rokov slušnú zbierku toho najlepšieho, čo sa dá medzi kočíkmi kúpiť. No celebritné mamičky majú jednu veľkú výhodu - predajcovia im sami radi venujú mnoho darov pre bábätko, vrátane kočíkov.

Vedia, že vďaka tisícom fanúšikov hviezdnych mamičiek na sociálnych sieťach sa im ich dar, hoci aj v hodnote stoviek a viac eur, niekoľkonásobne vráti. Zjavne sa teraz môže z tejto výhody tešiť aj Monika Bagárová.

Monika mala minulý rok vydarený duet s kamarátom Jánom Bendigom:

Ešte pred piatimi týždňami sa totiž čerstvá mamička vybrala na prvé kočíkovanie s partnerom s celkom iným kočíkom, aký prezentuje dnes. Holandskú značku vystriedala nemecká. "Ďakujeme za krásny darček a také milé narodeninové prekvapenie," napísala v komentári Monika. Možno by nebolo jasné, od koho vlastne darček k 26. narodeninám dostala, ak by nenasledovali hashtagy.

Vďaka svojej sláve a najmä vyše 730 tisícom sledovateľov na Instagrame ušetrila Monika zhruba 1200 eur. Čierny elegantný kočík so zlatým podvozkom a hnedou rúčkou dotiahla Monika do dokonalosti čiernymi šatami. Ledva dvojmesačnej Rumii je síce úplne jedno, kde je uložená, kým je nablízku mama, no speváčka dobre vie, že ak si chce zachovať popularitu, musí ísť na vlne trendov. Je takmer isté, že ani týmto kočíkom sa "vozový park" Monikinej dcérky neuzatvára.

Súvisiace články

Najčítanejšie