Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Herečka popiera plynutie času! Má 55, ukázala sa takmer nahá a vyrazila dych!
Zdielať na

Herečka popiera plynutie času! Má 55, ukázala sa takmer nahá a vyrazila dych!

Zdroj: Instagram/EH

V niektorých prípadoch je jasné, že starnúce hviezdy si k mladistvému zjavu pomáhajú všetkými možnými cestami. Výsledok je neraz až smutný, či minimálne rozpačitý, no nie v tomto prípade. Britská herečka v zrelom veku sa odfotila len v rozopnutej košeli a v plavkách a zožala od fanúšikov zaslúžené ovácie. Za svoje telo sa 55-ročná Elizabeth Hurley vôbec nemusí hanbiť a dobre to vie.

Herečka Elizabeth Hurley na svojej sociálnej sieti zverejnila fotku hore bez, ležiac na tráve v doširoka otvorenej snehobielej košeli. Herečka dokazuje, že vek je iba číslo nielen svojím fyzickým vzhľadom, ale aj správaním.

Herečka opäť ohuruje svojich fanúšikov na Instagrame príspevkom, kde je jej poprsie zahalené iba kúskom odevu. Dole má Liz iba jednoduchý spodný diel pásikavých plaviek.

Liz preslávila aj úloha v známej komédii Špionátor:

Svojim fanúšikom poskytla pohľad, ktorý už potrebuje iba málo fantázie. Elizabethina opálená zamatová pokožka je v jej veku až na neuverenie. "Domov sladký domov," píše sa v popise k fotke. "Bohyňa," znie jeden z mnohých komentárov pod fotkou. Sú však aj takí, ktorí sú presvedčení, že herečka si pomohla photoshopom. Zrejme na to niečo pravdy bude, pri pohľade na dokonale vyhladenú pokožku, no nesporne je Elizabeth aj tak vo skvelej forme.

Herečka sa svojim vzhľadom rada popýši na sociálnej sieti:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Home, sweet home ❤️ #countrylife

Príspevok, ktorý zdieľa Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1),

Iba nedávno sa stala v živote herečky tragédia, keď jej bývalý partner a otec jej syna Damiana (18), miliardár Steve Bing spáchal kvôli depresii samovraždu skokom z okna výškovej budovy, v ktorej býval. Liz mu venovala na Instagrame srdcervúce vyznanie, no podľa jej príspevkov na sociálnych sieťach sa zdá, že smútok zvládla bez väčších ťažkostí prekonať.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie