Skoro jasno
11°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Tréning alebo týranie?! Jevgenij Pľuščenko nemá so synom (7) zľutovanie!
Zdielať na

Tréning alebo týranie?! Jevgenij Pľuščenko nemá so synom (7) zľutovanie!

Archívne video

Jeden z najúspešnejších krasokorčuliarov v histórii, 37-ročný Jevgenij Pľuščenko, má zjavne jasnú predstavu o budúcnosti svojho 7-ročného Alexandra. Väčšiu časť jeho života totiž chlapec trénuje v Jevgenijovej krasokorčuliarskej škole. Ako to už v Rusku býva, s nádejnými olympionikmi sa tréneri nemaznajú.

Kruté detstvo, dokonca v absolútnom odlúčení od rodičov, prežil aj Jevgenij Pľuščenko. Obeta, snaha a odhodlanie sa ale oplatili, Jevgenij zbieral zlaté medaily kade chodil, vrátane olympijskej. Dnes patrí medzi najbohatších športových vyslúžilcov v Rusku, najmä jeho manželka Jana Rudkovskaja nezabúda denne fanúšikom na Instagrame ich miliónový majetok pripomínať.

Kým Jana má na Instagrame 3,4 milióna sledovateľov, preventívne už vytvorili profil aj malému Alexandrovi, ktorý nazbieral na 7-ročného chlapca slušných takmer 400 tisíc fanúšikov. No tí nie sú tým, čo vidia, len nadšení.

Malý Alex často vystupuje, neraz aj s otcom:

Malý chlapec nepochybne zdedil po svojom otcovi talent, no ako sa hovorí, na úspech tvorí len 5 percent úspechu, zvyšných 95 si treba oddrieť. A Alexander drie už pomaly odkedy začal chodiť. Aktuálne pridali na jeho Instagram fotku zo "suchého" tréningu. Človek musí chvíľu premýšľať, kde vôbec má chlapec nohy.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Тренеры они такие... растяжка полным ходом .... ??????

Príspevok, ktorý zdieľa Alex Plushenko (@gnomgnomych),

Pochopiteľne, mnohí nie sú nadšení z toho, čo vidia a tvrdia, že chlapcovi ničia život, prípadne že mu berú detstvo a sú aj takí, ktorí prosia, aby chlapca zachránili. So všetkým sa dá súhlasiť do tej miery, kým si človek nepredstaví, že podobnú skúsenosť má každý jeden úspešný športovec. Drina k tomu jednoducho patrí. Či je malý Alexander šťastný a je to aj jeho sen, alebo sa cez neho len realizuje jeho otec, je druhá vec. No nepochybne aspoň počas vystúpení vidno, že Alex je na svoje výkony hrdý.

Aj Alexova mama sa rada pochváli synovým talentom:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Доброе утро, а у нас как-то так ?2,5 Аксель Санечка @gnomgnomych ???

Príspevok, ktorý zdieľa Yana Rudkovskaya (@rudkovskayaofficial),

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie