Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Miss Slovensko bude už onedlho! A TOTO je prvá finalistka Natália!
Zdielať na

Miss Slovensko bude už onedlho! A TOTO je prvá finalistka Natália!

Hoci boli finalistky Miss Slovensko známe už koncom januára, pandémia koronavírusu zohrala negatívnu úlohu aj v prípade tejto tradičnej súťaže krásy. Rozhodne ale súťaž nezrušili, len sa z apríla presunula na august. Finalistky sa tak mohli začať smelo predstavovať. Toto je prvá z nich, Natália Vohláriková.

Tmavovláska Natália Vohláriková pochádza zo Šintavy na juhozápadnom Slovensku. Narodila sa presne v deň, keď v New Yorku zaútočili na Svetové obchodné centrum, teda 11. septembra 2001.

Natália sa vyznačuje stále dobrou náladou a krásnym úsmevom. Navyše, má aj dobré srdce, ktoré by chcela rozdeliť medzi všetkých ľudí aj v profesnom živote. " V budúcnosti by som sa chcela prihlásiť na medicínu a aj sa tomu venovať. Mám veľmi rada ľudí, rada sa s nimi rozprávam, rada pomáham," hovorí 19-ročná nádejná Miss Slovensko.

​Natália Vohláriková má 11-ročného brata Olivera, ktorý zbožňuje futbal a ona zbožňuje jeho. Mama pracuje na základnej škole v Seredi a otec je penzionovaný policajt. Vraj je to práve on, kto si želal, aby jeho dcéra skúsila šťastie v súťaži. "Na Miss Slovensko som sa prihlásila najmä kvôli tatinovi, ale aj kvôli sebe, lebo vždy som bola taká myška, ktorá sa bála si povedať aj vlastný názor, a táto súťaž ma možno pripraví aj do života, keďže je dôležité mať svoj názor a ukázať, kto naozaj som," dúfa mladá Šintavčanka.

Okrem krásy disponuje Natália aj pohybovým talentom, keď dlhé roky tancovala hip-hop a dancehall, no rovnako rada spieva. Často ju možno stretnúť aj v posilňovni, cvičenie ju veľmi baví, ako tvrdí. Zdá sa, že dievčina má dobrý základ na úspech, možno jej pomôže aj účasť, či dokonca umiestnenie v súťaži Miss Slovensko. To sa diváci televízie JOJ dozvedia už onedlho.

Súvisiace články

Najčítanejšie