Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
A je to vonku! Majk Spirit a jeho snúbenica sa pochválili veľkým BRUŠKOM!
Zdielať na

A je to vonku! Majk Spirit a jeho snúbenica sa pochválili veľkým BRUŠKOM!

Archívna reportáž

Ešte pred rokom nechával raper Michal Dušička všetkých len tipovať, kto je asi tá záhadná kráska, z ktorej veľa na fotkách neukazoval. No aj to málo, čo ukazoval, dávalo tušiť, že to bude skutočne dokonalá krásavica. A to sa neskôr aj potvrdilo. Potom to už išlo rýchlo.

Minulý rok v lete 35-ročný Majk Spirit konečne ukázal svoju lásku v celej kráse a iste mnohým padla sánka. Krásna Maria pochádza z Ukrajiny a hoci sa s Majkom poznali už 13 rokov, na lásku si museli počkať. Tá ale potom prišla v plnej sile.

Začiatkom tohto roka sa s priateľky stala snúbenica. Majk sa pochválil krásnymi spoločnými romantickými fotkami a z každého slova bolo jasné, že je zamilovaný až po uši.

O Márii sa od začiatku vyjadruje ako o láske svojho života:

​Aká iná koruna lásky môže prísť, ak nie bábätko. V prípade budúcich Dušičkovcov to prišlo rýchlo. Podľa veľkosti Máriinho bruška dlho po zásnubách neotáľali. "Dovoľte mi predstaviť Vám rodinu Dušičiek," napísal ku krásnej spoločnej fotke nastávajúci otec Michal.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Dovolte mi predstavit Vam rodinu Dušičiek ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Majk Spirit (@majkspirit),

Bruško krásnej budúcej mamičky naznačuje, že bábätko by mohlo prísť na svet ešte v lete. K mnohým gratulantom sa medzi prvými pridal aj Rytmus, ktorému stačilo na vyjadrenie všetkého jediné slovo - "dar". Gratulovali aj Bagárová, Verešová, Sajfa a celý zástup raperov. Kým doteraz sa javil na Instagrame ako otec roka Rytmus, je vysoko pravdepodobné, že Majk mu bude sekundovať. Najmä nech sa bábo narodí zdravé a ostatné už príde.

Súvisiace články

Najčítanejšie