Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Nová láska Brada Pitta odhodila podprsenku! Žeby rozhodli tieto PREDNOSTI?
Zdielať na

Nová láska Brada Pitta odhodila podprsenku! Žeby rozhodli tieto PREDNOSTI?

Archívna reportáž

O ženách v okolí hollywoodskeho fešáka Brada Pitta sa od jeho rozvodu popísalo veľa. Po údajnom návrate k starej láske Jennifer Aniston to mala byť austrálska moderátorka Renee Bargh a azda najväčšie podozrenie padlo na hereckú kolegyňu Aliu Shawkat. Možno aj preto, že práve na ňu najviac žiarlila jeho exmanželka Angelina Jolie, a to už asi niečo znamená.

Brad Pitt trávil s americkou herečkou Aliou Shawkat (31) v poslednom čase veľa voľných chvíľ, a dokonca s ňou zoznámil aj svoju dcéru Shiloh. Obe si padli natoľko do oka, že to Angeline po nociach nedalo spávať a stretávanie malej Shiloh zatrhla. A možno aj Aliina reputácia a prešľapy z minulosti boli príčinou antipatie matky šiestich detí ku kučeravej herečke.

Herečka Alia Shawkat je známa najmä seriálovým fanúšikom, keďže práve seriál s názvom Arrested Development ju dostali do povedomia širšej diváckej verejnosti. No tú pravú bulvárnu slávu a pozornosť jej priniesol údajný vzťah s hollywoodskym hercom číslo jeden, Bradom Pittom. Obaja síce akýkoľvek vzťah bližší než priateľský popierajú, no málokto im to aj skutočne verí.

Trailer k filmu Duck Butter, kde Alia predviedla zopár horúcich scén:

Dokonca sa zdá, že Brad o kučeravú herečku stojí natoľko, že neváha riskovať svoje vlastné renomé. Alia je totiž obvinená z rasizmu, pretože ešte v roku 2016 sa o Afroameričanoch vyjadrila zakázaným slovom na N, keď citovala úryvok istej piesne. Za tento prešľap z minulosti sa síce ospravedlnila, no na to je už, zdá sa, neskoro. Fanúšikovia Brada Pitta očakávali, že po tomto kikse pošle mladú herečku kade ľahšie, no zdá sa, že jeho city sú silnejšie.

Alia na svojom Instagrame zverejnila siahodlhé ospravedlnenie, v ktorom si sypala popol na hlavu za použitie hanlivého slova na N:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alia Shawkat (@__mutantalia__),

​Možno za to môže aj Aliina bezprostrednosť a tiež prednosti, ktoré odhalila vo filme Duck Butter. Aliine prirodzené ženské zbrane v kombinácii s roztopašnými kučerami si azda získali oscarového fešáka natoľko, že si za svojou milou bude stáť aj v dobrom aj v zlom. Šteklivé fotky herečky "hore bez" si môžete pozrieť v galérii TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie