Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Ronaldo pred oltár?! Jeho partnerka zverejnila TENTO dôkaz!
Zdielať na

Ronaldo pred oltár?! Jeho partnerka zverejnila TENTO dôkaz!

Archívna reportáž

Jeden z najlepších futbalistov sveta bol často terčom kritiky za svoj vzťah k ženám. Niektorí mu neustále striedanie modeliek po jeho boku vyčítali, iní ho zas obviňovali z toho, že randenie s modelkami je v skutočnosti iba krycí manéver jeho údajnej homosexuálnej orientácie. No Cristiano Ronaldo vytrel všetkým špekulantom zrak, keď sa usadil a začal žiť rodinný život s modelkou, tanečnicou a realitnou maklérkou Georginou, ktorá mu pred tromi rokmi priviedla na svet dcéru Alanu.

Dnes je matka jedného z jeho detí opäť stredobodom záujmu, keďže jediné, čo týmto dvom k dokonalému rodinnému zázemiu chýba, je manželstvo. Georgina priliala olej do ohňa fotografiami na sociálnej sieti, na ktorých sa jej na prstenníku blyští skvostný šperk.

Cristianova partnerka Georgina Rodriguez zverejnila fotografiu na Instagrame, na ktorej si užíva horúce júlové slniečko na luxusnej jachte počas ich spoločného výletu do talianskeho Portofina. Viac ako  modelkino pozadie však fanúšikov zaujal šperk, ktorý sa pod lúčmi slnka nádherne zablyšťal. A tak sa mnohí  pýtajú, či už konečne Cristiano svoju drahú polovičku požiadal o ruku.

Ronaldo je s Argentínčanom Messim na prvých priečkach top svetových futbalistov už celé desaťročie:

"Úžasný človek je ten, ktorý nepotrebuje stlmiť svetlo iných na to, aby sám zažiaril," napísala Georgina po príspevok a pridala hashtagy ako láska a dobré vibrácie. Nuž, s týmto prsteňom skutočne nepotrebuje robiť nič navyše na to, aby žiarila. Výlet do malebného prístavného mestečka v Taliansku je vskutku ideálnou destináciou na romantické zásnuby. Už v januári 2020 sa šepkalo, že už sú hrdličky na poriadku, keď ho Georgina označila v jednom zo svojich komentárom ako "merido", čo sa v španielčine používa ako označenie manžela. Cristiano však svadbu v tom čase rezolútne poprel.

Georgina sa na Instagrame pochválila skutočne luxusným šperkom:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Grande es aquel que para brillar no necesita apagar la luz de otros ?...❤️ #love #goodvibes

Príspevok, ktorý zdieľa Georgina Rodríguez (@georginagio),

Cristiano začal s Georginou randiť už v roku 2016 a aj keď mnohí neprajníci nedávali ani tomuto vzťahu dlhé trvanie, opak sa stal skutočnosťou. Georgina mu porodila rozkošnú dcérku Alanu, ktorá ma dnes už tri roky a spoločne vychovávajú Ronaldove ďalšie tri deti. Príchod na svet jeho prvého syna, dnes deväťročného Cristiana Juniora, je opradený tajomstvom a meno ani pôvod jeho  matky nie je dodnes odhalený. Dvojičky Evu a Matea (2) mu vynosila a porodila náhradná matka.

Súvisiace články

Najčítanejšie