Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Ivana Gáborík má po šestonedelí veľký plán! Ihneď sa ide vrhnúť na TOTO!
Zdielať na

Ivana Gáborík má po šestonedelí veľký plán! Ihneď sa ide vrhnúť na TOTO!

Archívna reportáž

Ako už z názvu popôrodného obdobia vyplýva, musí uplynúť aspoň šesť týždňov, aby sa žena po prirodzenom pôrode dala fyzicky do poriadku. Počas tej doby sa neodporúča žiadna výrazná fyzická aktivita, ani stres, žena by mala mať čo najideálnejšie podmienky na regeneráciu po veľmi náročnom období tehotenstva a pôrodu.

V prípade Ivany Gáborík niet pochýb, že doma má neustálu, nielen popôrodnú, pohodu. Nielen pohodlie luxusného bývania, ale aj milujúci manžel a otec malej Belly sú zárukou, že Ivana nemusí mať stres a vždy jej má kto pomôcť.

Po šiestich týždňoch tak už môže nabehnúť na režim, na aký bola roky zvyknutá. Reč je o pravidelnom cvičení, bez ktorého si už Ivana nevie život ani predstaviť.

Ivana si potrpí na kvalitné potraviny a nič nie je lepšie, ako domáca úroda:

​Pri pohľade na 33-ročnú Ivanu by asi nikomu ani nenapadlo, že pred 6 týždňami rodila. Hoci v jej prípade by to azda nikto netipoval už po dvoch týždňoch, keď jej už takmer zmizlo bruško. Napokon, aj keď hovorí, že počas tehotenstva pribrala 18 kíl, len ťažko sa dá predstaviť, ako boli rozložené. Lebo na krásnej tanečnici nebolo okrem bruška viditeľné žiadne zväčšenie.

Ona sama ale najlepšie vie, ktoré partie dostali najviac zabrať a preto je rozhodnutá vrátiť sa do predpôrodnej formy čo najrýchlejšie. "Ani si nedokážete predstaviť, ako sa opäť teším na cvičenie a na ten nával endorfínov," hovorí Ivana o svojich plánoch. No dodáva, že váha jej ide pekne dole aj bez väčšej fyzickej námahy. "Počas tohto obdobia som dala dole 4kg, strava striktne 5x denne. Za cele obdobie som nemala žiadnu svoju obľúbenú čokoládu, len kvalitné domáce koláče," prezradila, čo bol doteraz jej recept na chudnutie. Hoci vraj ešte pár kíl navyše ostalo, niet pochýb, že ak Ivana zapojí aj cvičenie, už o mesiac po nich nebude ani stopy.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie