Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Asistent Johnnyho Deppa mu musel zháňať drogy! Zverejnil TIETO dôkazy!
Zdielať na

Asistent Johnnyho Deppa mu musel zháňať drogy! Zverejnil TIETO dôkazy!

Archívna reportáž

Hollywoodsky herec a predstaviteľ excentrického piráta z Karibiku síce vychádza zatiaľ víťazne zo sporu so svojou exmanželkou Amber Heard, no dlho s čistým štítom nezostal. Búchanie šampanského bude musieť odložiť na neskôr, pretože z jeho šatníka vyšiel ďalší kostlivec. Jeho bývalý asistent nedávno prišiel s SMS správami, ktoré Johnnyho Deppa usvedčujú z užívania nelegálnych látok.

Johnny Depp mal podľa obvinení bývalého asistenta využívať jeho služby aj na zháňanie drog. Archívne esemesky poslal tento dobrák rovno do médii, a tak má Johnny po obvineniach z násilia zase čo vysvetľovať, aby očistil svoje meno. Ak sa to vôbec dá.

Textové správy sú ešte z roku 2015, teda práve z obdobia, keď bol Johnny ešte vo vzťahu s exmanželkou Amber Heard, ktorá ho obvinila z násilia. To by mohlo značne spochybniť jeho výpovede, v ktorých tvrdil, že bol vždy celkom triezvy. Zháňaním drog mal poverovať práve svojho vtedajšieho asistenta Nathana Holmesa aj cez SMS správy, ktoré ako dôkaz zverejnil denník The Sun.

Súd z Johnnyho bývalou manželkou Amber Heard sa ťahá už rok, no zatiaľ výrazne v prospech herca:

​V textovej komunikácii sa herec pýta na obsah akýchsi nádob a asistent mu odpovedá, že v nich boli asi dva gramy. Konkrétnu látku síce nespomenul, no hercovi sľúbil, že mu ráno zoženie. Na čo herec zareagoval veľmi nevrlo. "Potrebujem viac kokaínu, braček, čím skôr. A tiež nejakú extázu, nie som na tom teraz dobre. Nikomu nič nehovor," znejú hercova slová v esemeske.

Instagram sa otriasol v základoch keď si tento rok založil profil aj hviezdny Johnny Depp:

Správy si mali vymeniť koncom februára a začiatkom marca 2015, teda v čase, keď sa mal herec nachádzať v Austrálii, kde v tom čase nakrúcal filmový trhák Piráti z Karibiku - Salazarova pomsta. Herec má otvorených niekoľko žalôb, a to nielen s bývalou manželkou, ale aj s médiami, ktoré podľa jeho vlastných slov vylievajú tony špiny s cieľom poškodiť jeho reputáciu. Tá je dosť pošramotená a aktuálna kauza je iste nepridá.

Súvisiace články

Najčítanejšie