Jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Režisér tyran?! Herečka sa posťažovala, že nikomu nedovolí si ani sadnúť!
Zdielať na

Režisér tyran?! Herečka sa posťažovala, že nikomu nedovolí si ani sadnúť!

Archívna reportáž

Herectvo je práca ako každá iná, neraz skutočne fyzicky aj mentálne náročná. Stáť celé hodiny na pľaci, opakovať dokola stále tie isté scény a počúvať namosúrenú réžiu nie je veru med lízať. Avšak hviezdny režisér, ktorý má na svojom konte filmy ako Počiatok či Interstellar, sa vraj s celebritami vôbec nemazná a z filmového pľacu robí doslova výcvikový tábor.

Americká herečka Anne Hathaway na popredného amerického režiséra Christophera Nolana  nabonzovala, že má na pľaci skutočne drsné pravidlá a hercom nedovolí ani sedieť. Zabránil tomu tak, že im na scéne stoličky jednoducho nedovolil.

Herečka to prezradila v online rozhovore pre magazín Variety, ktorý ju spovedal spoločne s hereckým kolegom Hughom Jackmanom. Práve Hugh načal tému, keď zmienil, že pracoval s niekoľkými režisérmi, ktorí nedovolia hercom nosiť na scénu mobilné telefóny. Myslel tým napríklad aj filmového režiséra Darrena Aronofskeho, ktorý má na konte aj film Čierna labuť s Natalie Portman a Milou Kunis v hlavných úlohách.

Režiséra Christophera Nolana musia počúvať aj také hviezdy ako oscarový Leo Di Caprio:

Vtom mu skočila do reči Anne Hathaway, ktorá tvrdí, že pozná ešte jedného režiséra,ktorý nedovolí telefóny a aj niečo navyše. "Chris tiež nedovolí mať na scéne stoličky. Pracovala som s ním dvakrát. Nedovolí na pľaci stoličky a zdôvodňuje to tým, že ak tam budú stoličky, ľudia na nich budú sedieť. No a keď sedia, nepracujú," opisuje despotické maniére slávneho režiséra Christophera Nolana.

Herečka sa okrem práci venuje aj charitatívnej činnosti či osvete ohľadom globálneho otepľovania:

Avšak dodala, že uznáva jeho prácu. "Chris Nolan robí skvelé filmy, technicky prepracované a silne emotívne," povedala s rešpektom. Jeho stoličkový zákon aspoň hovorí o tom, ako efektívne vie svoju prácu vykonávať. Zdá sa, že si po svojej sťažnosti prostoreká herečka uvedomila, že ak si chce ešte zahrať v nejakom trháku po režisérskou taktovou pána prísneho, musí sa mu trošku zalíškať. A na druhej strane - práve Anna má medzi štábmi pomerne zlú povesť, vraj sa správa otrasne a má aj hviezdne maniere.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie