Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Už si vybrali! Vendula Pizingerová prezradila, ktoré mená pre bábätko sú vo finále!
Zdielať na

Už si vybrali! Vendula Pizingerová prezradila, ktoré mená pre bábätko sú vo finále!

Archívna reportáž

Vendula Pizingerová sa na prvý májový deň pochválila správou, ktorá azda všetkým vyrazila dych - vo svojich 48 rokoch stane po tretíkrát mamou. S o 16 rokov mladším manželom to bude ich prvý spoločný potomok.

Vendula Pizingerová, predtým Svobodová, má s tragicky zosnulým skladateľom 14-ročného syna Jakuba. Mali spolu aj dcérku, tá, žiaľ, ako 5-ročná podľahla ťažkej chorobe. Vendula preto sníva, že bábätko zmierni bolesť a vyplní prázdne miesto práve po dievčatku.

Vendula Pizingerová je už v šiestom mesiaci tehotenstva. Všetko sa zatiaľ vyvíja dobre, Vendule prešli aj ťažké nevoľnosti, s ktorými sa potýkala v prvých mesiacoch. Priznáva ale, že úplná idylka to nie je.

​Práve pre vyšší vek nastávajúcej mamičky okolo nej chodia všetci po špičkách a neustále ju upozorňujú, aby len oddychovala. "Pripadám si ako postihnutá," posťažovala sa v rozhovore pre super.cz. Úprimne ale dodala, že skutočne ju narastajúce brucho a nároky na fyzičku vyčerpávajú. Snaží sa preto viac oddychovať, no pre hyperaktívnu prezidentku nadácie Kvapka nádeje je to priam nepoznaný stav.

O tom, čo nosí v brušku chlapca alebo dievča zatiaľ nehovorí. Stále opakuje, že muži sú v presile, nakoľko manžel aj syn by chceli chlapčeka, ona dievčatko. Ak by ale mali platiť povery, zatiaľ to ukazuje skôr na chlapčeka. S menami v každom prípade problém nebude. Vybrali dve, obe sa dajú použiť tak v chlapčenskej ako dievčenskej verzii. "Nešla by som do žiadneho cudzieho mena, zatiaľ je to buď Václav alebo Václava, či Josef alebo Josefína," prezradila Vendula, čím prezradil, že bábo dostane meno buď po nej, keďže je občianskym menom Václava, alebo po manželovi. Väčšie obavy má zo samotného pôrodu, ale aj z toho, čo bábätko do rodiny prinesie a aké bude, keďže jej deti boli veľmi pokojné, no toto môže byť aj úplný opak. V každom prípade, nado všetkým je obrovská radosť a tak sa ho už nevedia dočkať.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie