Jasno
10°
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Rozkošná FOTKA opáleného SANELA! Jasmina ukázala spiaceho synčeka
Zdielať na

Rozkošná FOTKA opáleného SANELA! Jasmina ukázala spiaceho synčeka

Archívna reportáž

Je viac, ako jasné, že manželia Vrbovskí sú dovolenku pri mori poriadne užívajú. Denne zverejňujú aj niekoľko fotiek či videí zo svojich zážitkov, ale aj len obyčajného leňošenia - ako to má aj na dovolenke napokon vyzerať.

Krásny apartmán s obrovskou terasou, prechádzky po opatijskej promenáde, výlety na motorovom člne, chorvátske dobroty, ale aj oslava 31. narodenín Jasminy - za necelý týždeň už zažila rodinka Vrbovských na dovolenke pri Jadrane skutočne všeličo.

Hoci si to ešte neuvedomuje, veľký moment nastal touto dovolenkou v živote 11-mesačného Sanela. Prvé kúpanie v mori je iste chvíľa hodná dokumentácie, čo aj jeho rodičia spravili.

Rytmus sa pravidelne hrdo hlási k zisteniu, čo je najdôležitejšie:

​Ako je vidno podľa aktuálnej fotky, chlapček zdedil po svojich rodičoch snedú pokožku. Evidentne stačí malý dotyk so slnkom a už má krásnu farbu. Jasmina ukázala viac, ako obvykle - spiace chlapčiatko v tričku s warholovským banánom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Dobre ranko zázrak❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

Hoci nepridala žiadny komentár, okrem jednoduchého "Dobré ránko, zázrak", rozbehli sa srdiečkové komentáre a nejedna komentujúca si všimla práve krásnu farbu Sanelovej pokožky.

Oveľa viac popísal vo svojom komentári s fotkou Jasminy a Sanela na výlete motorovým člnom Rytmus. Vymenoval, čo všetko má v živote rád, no dospel k zásadnému poznaniu. Všetko je povedané aj fotkou Jasminy a Sanela. "Bez týchto dvoch by to bolo prázdne a nemalo by to zmysel. Všetko je v mojom živote tak, ako má byť a verím, že aj vo vašom. Každý prichádza na svoj osobný/posun skúsenosťami alebo sebareflexiou. Niekto na to nepríde vôbec. Viete prečo sme vlastne tu? Kvôli rodine," napísal milujúci manžel a otec.

Súvisiace články

Najčítanejšie