Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Po rozvode s Vondráčkovou do toho pôjde hokejista opäť? Plekancova partnerka s prstienkom!
Zdielať na

Po rozvode s Vondráčkovou do toho pôjde hokejista opäť? Plekancova partnerka s prstienkom!

Archívna reportáž

V lete 2018 prekvapila verejnosť správa o rozchode hviezdneho páru Vondráčková - Plekanec. Úspešný hokejista a obľúbená herečka a speváčka odpískali svoj vzťah po siedmych rokoch a dvoch synoch. Nerozišli sa v priateľskom duchu, naopak, dlhé mesiace sa navzájom ťahali bahnom. Už je ale, zdá sa, všetko uzavreté.

Po zhruba roku a pol od rozchodu sa Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec rozviedli. Stalo sa to v čase, keď už mal hokejista so svojou novou partnerkou, tenistkou Luciou Šafářovou, dcérku Leontýnu. Tá sa narodila v decembri 2019.

Škaredý rozvod ale 37-ročného Tomáša Plekanca evidentne neodradil od túžby vstúpiť opätovne do manželského zväzku. Na prstenníku tenistky totiž už nejaký piatok svieti typický prstienok.

Plekanec a Šafářová sa spoločne podujali na kampaň za nosenie rúšok:

Hoci sa športový párik k zásnubám nikdy oficiálne nevyjadril, prstienok s jedným výrazným kameňom možno označiť za tradičný "snubák". Dokonca ho Lucie nosí aj na ľavom prstenníku, kde obvykle pristanú práve zásnubné prstene a neskôr manželské obrúčky.

Toto je fotka, kde je prstienok jasne viditeľný:

Instagram/TP

Vyznanie ku Dňu otcov je len jedným z mnohých, ktoré sa ocitli na profiloch rodičov malej Leontýnky:

Nebolo by to ale nič šokujúce, zaľúbenci sú spolu už dva roky a zatiaľ bez jediného mráčiku. Tomáš sa opakovane vyjadril, že je konečne skutočne šťastný, s partnerkou si často vyznávajú lásku cez sociálne siete a dcérka ich ešte viac spojila. Kým 33-ročná Šafářová by mala svoju manželskú premiéru, pre Plekanca by to síce druhá skúsenosť, no nepochybne by do toho išiel s vierou, že bude posledná.

Súvisiace články

Najčítanejšie