Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tá mu ale naložila! Hviezdna herečka totálne zosmiešnila kráľa akčných filmov!
Zdielať na

Tá mu ale naložila! Hviezdna herečka totálne zosmiešnila kráľa akčných filmov!

Archívna reportáž

Jemná krása juhoafrickej herečky Charlize Theron je, zdá sa, iba krycí manéver pre drsnú povahu a podrezaný jazyk. Svojmu staršiemu kolegovi nedávno naložila kritiku, ktorú asi predýchaval ťažko. Okrem narážok na jeho postavu si dovolila zaútočiť aj na hercov svätý grál, ktorým je jeho bojové umenie.

Herečka Charlize Theron sa na adresu svojho hereckého kolegu Stevena Seagala vyjadrila skutočne nelichotivo a nenechala na ňom suchú ani nitku. Podľa vlastných slov si jej kritiku zaslúžil a za svojimi vyjadreniami si herečka stojí.

Charlize Theron počas svojej filmovej kariéry odohrala niekoľko akčných filmových postáv, a tak by mohla bez problémov konkurovať nejednému mužskému kolegovi. V rozhovore s Howardom Sternom priznala, že v rámci prípravy na filmové úlohy sleduje videá rôznych bojových športov. A tu si rypla aj do legendárneho herca z akčných trhákov, 68-ročného Stevena Seagala.

Herec Steven Seagal má okrem amerického aj ruské a srbské občianstvo:

"Vždy pri tom natrafíte na Stevena Seagala ako bojuje' v Japonsku. Celé je to však nahrané, má neuveriteľnú nadváhu a iba štuchá iných ľudí do tváre," vyjadrila sa ostro na margo bojového umenia amerického herca. Aj keď ostali mnohí, po vyjadreniach tejto rodáčky z juhoafrického Johannesburgu, zarazení, ona si za svojimi slovami stojí a má na to svoje dôvody.

Charlize nemá problém vyholiť si hlavu a zahrať aj drsnejšie úlohy:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

My girls ? (where you at @rosiehw?!)

Príspevok, ktorý zdieľa Charlize Theron (@charlizeafrica),

"Nemám problém sa do neho navážať, pretože ani on sa nevie k ženám správať slušne, takže sa na neho môžem v**ť," pritvrdila Charlize a zrejme tým narážala na obvinenia zo sexuálneho násilia, obťažovania, ale najmä agresivity voči partnerkám, ktorým starnúci akčný hrdina čelí. Napríklad jej herecká kolegyňa Portia De Rossi, ktorá už dlhé roky žije s komičkou Ellen DeGeneres totiž tvrdí, že konkurz do jedného zo Stevenových filmov sa uskutočnil v jeho kancelárii, kde jej dával neslušné sexuálne návrhy.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie