Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Obrovský žiaľ Mariky Gombitovej! Prišla o svojho milovaného priateľa!
Zdielať na

Obrovský žiaľ Mariky Gombitovej! Prišla o svojho milovaného priateľa!

Archívna reportáž

Ľudí, ktorí majú zvieratá pomaly radšej ako ľudí, nie je málo. Psík či mačička sa už vedia do rodiny začleniť natoľko, že si mnohí nevedia všedné dni ani predstaviť bez verného štvornohého kamaráta. Náhla strata domáceho miláčika vie spôsobiť v rodine obrovský žiaľ, no ešte intenzívnejší smútok pociťujú tí, ktorí žijú sami a prídu tak o verného spoločníka. Smutná udalosť postihla aj legendárnu slovenskú speváčku Mariku Gombitovú.

Marika Gombitová je po vážnej nehode už desiatky rokov pripútaná na invalidný vozík a zmierniť jej osud a občasnú samotu pomáhal aj verný psí spoločník menom Lucky. Tomu, žiaľ, nečakane prestalo fungovať srdiečko a zahynul. Napriek tomu, že má speváčka psíkov dvoch, Luckyho odchod nesie veľmi ťažko.

​Speváčka Marika Gombitová je známa veľkou láskou k zvieratám. Svojich chlpatých kamarátov, bišónikov Luckyho a Lásku, brávala so sebou aj na koncerty či iné spoločenské udalosti. Avšak práve Lucky opustil svoju svorku po ôsmich rokoch.

Dvaja rozkošní bišónici speváčke robili radosť, z páru psíkov však ostala už iba Láska. Psík Lucky cez víkend náhle zahynul:

"Milí moji priatelia, prežívam obrovský, neopísateľný žiaľ. Pred pár dňami ma navždy opustil môj milovaný psíček Luckynko. Odišiel do psieho nebíčka náhle v noci, doma, na zlyhanie srdiečka. Ďakujem Ti, Lucky, za všetky tie krásne chvíle s Tebou a lásku, čo si mi neustále dával. Navždy budeš v mojom srdci," napísala srdcervúce vyznanie svojmu psíkovi do neba na svojom facebookovom profile. Komentáre zaplavili kondolencie a vyjadrenie sústrasti, medzi jej fanúšikmi sa našlo veľké množstvo milovníkov psov.

Smutnú správu oznámila Marika na svojom Facebookovom profile:

Marika dostala oboch psíkov ešte ako maličké šteniatka v roku 2012 a odvtedy tvorili nerozlučnú trojku.Aj keď mal Lucky určite výnimočné miesto v speváčkinom srdci, pre radosť jej ešte stále ostal psí "parťák" s rozkošným menom, rovnakým, ako má Marikin hit Zem menom Láska.

Súvisiace články

Najčítanejšie