Skoro jasno
10°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
NAJKRAJŠIA fotka celej rodiny Kandráčovcov s bábätkom!
Zdielať na

NAJKRAJŠIA fotka celej rodiny Kandráčovcov s bábätkom!

Archívna reportáž

Do života Eriky a Ondreja Kandráčovcov vstúpilo po tretíkrát to najväčšie šťastie. Stelesnená láska má meno Mária a narodila sa 26. júna. Na piaty deň si pre mamičku a bábo prišla celá rodinka.

Hoci sa mala Maruška narodiť až tento týždeň, pri bežnej kontrole v piatok 26.6. lekári rozhodli, že bábo musí ísť okamžite von. Erika absolvovala akútny cisársky rez, no obe to zvládli dobre a mama aj dcérka sú v poriadku.

Záver školského roka musel zvládnuť Ondrej so svojimi dvomi školákmi sám. Na piaty deň po narodení bábätka už ale nastal čas ísť domov.

Takto Ondrej Kandráč pozdravil svojich fanúšikov hneď po narodení bábätka:

​Všetci v plnej paráde, s kyticami, s pozornosťou pre zdravotníkov, ktorí sa o Eriku a Máriu starali, ako aj s veľkou taškou, aby mame a bábätku pri prevoze nič nechýbalo. "Nabalení a pripravení," napísal Ondrej k fotke, na ktorej je zatiaľ "len" so svojimi staršími deťmi, Ondríkom a Emkou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Nabalení a pripravení ? #narodenie #narodeniedietatka #mamasandpapas #babetkovo #babetkovopremium #rodicia

Príspevok, ktorý zdieľa Ondrej Kandrac official (@kandrac.ondrej),

Na ďalšej fotke sú už komplet celá rodina. Päť ľudí, ktorí sú spojení najsilnejším putom. "A sme komplet," napísal Ondrej, čím dal najavo, že štvrté dieťatko už zrejme v pláne nemajú. Z fotky je zjavné, že Erika má za sebou ťažké dni, zotavovanie sa po takom zásahu, ako je cisársky rez, je prvé dni obvykle veľmi bolestivé. No jej úsmev prezrádza, že jej malá princezná je tým najlepším liekom na každú bolesť.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

A sme komplet ? #narodeniedietatka #konecnespolu❤️ #rodina #radost #pohoda #mamasandpapas #babetkovopremium

Príspevok, ktorý zdieľa Ondrej Kandrac official (@kandrac.ondrej),

Už si len zvyknúť na nový režim v pätici. Po príchode z pôrodnice ale bude Ondrej svojej manželke nepochybne plne k dispozícii. Ako to býva, bude sa starať najmä o staršie deti, kým mama sa bude ďalej zžívať s čerstvým bábätkom.

Súvisiace články

Najčítanejšie