Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Najkrajší darček! Malá Harper svojho ocka Beckhama dojala TÝMTO!
Zdielať na

Najkrajší darček! Malá Harper svojho ocka Beckhama dojala TÝMTO!

Archívna reportáž

Niekedy je príjemné zistenie, že aj celebrity sú rovnakí ľudia ako všetci ostatní, majú obľúbené seriály a ich hrdinov, a spoločne ich sledujú so svojimi najbližšími na gauči v obývačke. A už je úplne jasné, ktorý seriál je číslo jedna v domácnosti Victorie a Davida Beckhamových.

David Beckham zverejnil na sociálnej sieti rozkošnú fotku so svojou dcérkou Harper, ktorá mu venovala kus oblečenia s typickým „priateľským“ nápisom s farebnými bodkami. Fotka zachytila aj to, ako veľmi letí čas. Harper už dávno nie je malé bábätko, ale osemročná slečna so sympatickým kukučom.

Iba nedávno spomenul David istú scénku z Priateľov, keď prirovnal biele zuby svojej manželky Victorie k Rossovým fosforeskujúcim zubom na nepodarenom rande v jednej z častí seriálu Priatelia. A zdá sa, že to nebola náhoda. U Beckhamovcov je seriál natoľko obľúbený, že dcérka Harper svojmu otcovi zabezpečila mikinu, ktorá jasne deklaruje obdiv k legendárnemu sitkomu, ktorý zabával minimálne dve generácie  divákov.

David Beckham je otecko na pohľadanie:

„Peknú nedeľu prajeme. Ako sa darí? Harper vie, ako veľmi mám rád seriál Priatelia a tak ma dnes ráno prekvapila takouto mikinou,“ komentuje so srdiečkom hrdý otecko. Na fotke obaja s úsmevom na tvári pózujú v mikine s typickou grafikou seriálu priatelia, s otázkou „Ako sa darí?“.

David Beckham sa pochválil darčekom od svojej dcéry na Instagrame:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Happy Sunday ... How You Doin ? @friends.. Harper Seven knows how much I love Friends so surprised me with my hoodie this morning ♥️

Príspevok, ktorý zdieľa David Beckham (@davidbeckham),

Avšak na príspevku je predsa len čosi, čo sa bežnému človeku asi nemôže stať. Príspevok im totiž okomentovala samotná hrdinka seriálu, čiernovlasá sympaťáčka Monica. „Ach, aké sladké,“ znie komentár herečky Courtney Cox.

„Toto je najlepší moment v mojom živote. Moje dve obľúbené veci, futbal a seriál Priatelia sa navzájom komentovali a spojili,“ komentoval nadšený fanúšik oboch účastníkov debaty. Nuž, ako málo stačí k radosti v dnešných dňoch, trochu „normálnosti“ v spojení s úsmevom, a netreba k tomu ani fotky drahých áut či luxusných hodiniek.

Súvisiace články

Najčítanejšie