Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Útek Belohorcovej s rodinou z USA? Ale prečo práve do TEJTO krajiny?!
Zdielať na

Útek Belohorcovej s rodinou z USA? Ale prečo práve do TEJTO krajiny?!

Archívna reportáž

Takmer desať rokov uplynulo od doby, čo sa manželia Zuzana Belohorcová a Vlasta Hájek odhodlali odsťahovať do USA. Na slnečnom Miami si užívali poriadny luxus na 20. poschodí mrakodrapu priamo na brehu oceánu. Zdá sa, že rozprávka sa končí.

Koronavírus zmenil život mnohým, celebrity nevynímajúc. Pomerne dramaticky ale zasiahol rodinu 44-ročnej Zuzany Belohorcovej. Spolu so 45-ročným manželom, českým podnikateľom Vlastom Hájkom, a ich dvomi deťmi, 10-ročnou Salmou a 6-ročným Neviom, zrejme poputujú späť do Európy, píše portál Blesk.cz.

Zmluva na nájom bytu končí Hájkovi v júni, ale aj pre opatrenia v boji proti koronavírusu sa rozhodli ju nepredĺžiť. Hájkovci sa totiž sťahujú do rezidencie, ktorá aktuálne prechádza komplexnou úpravou.

Na tretie dieťa už zrejme Zuzana nepomýšľa:

​Pre zmenu sa rozhodli aj preto, že rezidencia je výrazne menšia, v mrakodrape boli desiatky bytov a tak bolo zdravie častým kontaktom s rôznymi ľuďmi ohrozené oveľa viac. "Bude mi veľmi chýbať výhľad, ktorý sme doposiaľ mali, ale inak to nejde. Kríza spôsobená koronavírusom zasiahla aj nás a musíme uvažovať rozumne," povedala Belohorcová pre Blesk.

Zuzana mala v Miami raj na zemi:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

...I hope everything is reopening soon?☀️...už je to dlheeeeeeee???#belohorkalifestyle #ineedvitaminsea #imissthatfeeling #freedom✌️?

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Belohorcova (@zuzanabelohorcova),

Evidentne sa ale Zuzana, zvyknutá na luxus, nemusí báť poklesu životnej úrovne. "Manžel polovicu rezidencie prerába na naše nové bývanie. Štyri apartmány ostanú na prenájom, zvyšnú časť manžel s remeselníkmi zbúrali a stavajú pre nás nový apartmán s bazénom v záhrade," opísala, čo ju čaká na novej adrese.

Je však možné, že ani to nebude konečná zastávka. "Manžel uvažuje, že sa presunieme do Európy, zrejme Marbella, alebo iné časti Španielska. Milujem Miami a chcela by som tu žiť natrvalo, ale kým sa všetko urovná, tak zrejme dôjde na sťahovanie," opísala Zuzana svoje pocity a zároveň prezradila luxusnú adresu, kam by sa mohla s rodinou presťahovať. Zrejme ale pod podmienkou, že v Španielsku prestane zúriť koronavírus v súčasnom rozsahu. Pozitívne by ale bolo to, žeby mala bližšie k milovaným rodičom.

Súvisiace články

Najčítanejšie