Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Sexuálne návrhy 16-ročnému chlapcovi?! Dominika Gottová podáva trestné oznámenie!
Zdielať na

Sexuálne návrhy 16-ročnému chlapcovi?! Dominika Gottová podáva trestné oznámenie!

Archívna reportáž

Je až neuveriteľné, čo sa dokázalo strhnúť počas pár týždňov medzi predtým veľmi blízkymi osobami. Po návrate Dominiky Gottovej do rodnej Prahy na jeseň minulého roku to bola jej kamarátka Šárka Rezková, ktorá jej podala pomocnú ruku a ubytovala ju u seba. Teraz na ňu najstaršia Gottova dcéra podáva trestné oznámenie.

Ešte koncom marca vyhlasovali Dominika Gottová a Šárka Rezková, že ich priateľstvo trvá napriek tomu, že vysťahovanie nebolo tak celkom dobrovoľné. Šárka totiž Dominiku požiadala, aby si hľadala niečo vlastné po tom, čo údajne pod vplyvom alkoholu zaspala so zapálenou cigaretou a takmer spôsobila požiar.

Dominika sa skutočne odsťahovala a tvrdila, že od Šárky odišla v dobrom a nie je žiadny problém. No potom sa z nejakého dôvodu začali navzájom ťahať bahnom, ako opisuje portál Blesk.cz.

Dominikine rozhodnutie vrátiť sa domov dozrelo po smrti jej otca:

​Šárka s jej bývalým priateľom zverejnili dokonca fotky z Dominikinej izby, aby dokázali, že má problém s alkoholom, aj s upokojujúcimi tabletkami. Gottová kontrovala, že aj Šárka užíva lieky. Tá to bez problémov potvrdila, má oficiálne diagnostikovanú bipolárnu poruchu. "Čo si to vôbec dovoľuje sa do Šárky takto púšťať? Liečiť si psychiku a neliečiť alkoholizmus je veľký rozdiel,“ zastal sa Šárky jej bývalý priateľ Miroslav Kolodziej.

​Kolodziej pridal olej do ohňa tvrdením, že Dominika ho zvádzala, ona opäť smečovala a tvrdila, že Šárka mala pomer s iným mužom. No tam sa vzájomné ohováranie a obviňovanie stále neskončilo. Rezková prišla s tvrdením, že Gottová zvádzala jej 16-ročného syna. "Dominik od nej pri stole počul otázku, či by si vedel predstaviť sex so staršou ženou. Ona sa mu normálne ponúkala," opísala situáciu Rezková.

To už ale Gottovej praskli nervy a rozhodla sa podať trestné oznámenie. "Je to lož a svinstvo! Nikdy by som 16-ročného chlapca nezvádzala, mám iné typy, ktoré sa mi páčia. Je to sprostosť," povedala nahnevaná Gottová. Rezková s trestným oznámením nemá problém, verí, že vďaka tomu vyjde pravda najavo. Jedna istá pravda je už teraz - tieto dve už zrejme nikdy priateľstvo neobnovia.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie