Skoro jasno
15°
Bratislava
Rana pre Angelinu! Jej dcéra chce volať Jennifer Aniston "mami"
Zdielať na

Rana pre Angelinu! Jej dcéra chce volať Jennifer Aniston "mami"

Archívna reportáž

Nie je to tak dávno, čo sa Angelina snažila zabrániť tomu, aby sa jej deti stýkali s jej predchodkyňou - bývalou manželkou Brada Pitta, 51-ročnou Jennifer Aniston. Najradšej by deti zjavne odtrhla aj od Pitta. No nebol to súd, ktorý jej predstavy zavrhol, ale jej vlastné deti.

Nepekný rozvod Angeliny Jolie a Brada Pitta vyeskaloval snahou jeho exmanželky zabrániť mu v styku s deťmi. Brad ich ale miluje nadovšetko a zdá sa, že je to obojstranné. Dokonca sa pokúsil cez svoju bývalku Jennifer vybaviť Shiloh úlohu vo filme. Tá o tom totiž ako jediná z detí hereckého páru skutočne sníva.

Podarilo sa, malú roličku Jennifer pre Shiloh rada našla. Odvtedy sa zblížili a práve počas koronavírusovej karantény si vytvorili pekný vzťah, píše portál Mirror.

Rozvod Brangeliny nebol pekná záležitosť:

​Reči o tom, že Jennifer opäť tvorí pár s Pittom nemajú konca a skutočne to mnoho signálov aj naznačuje. Pár bývalých manželov však nič také zatiaľ oficiálne nepotvrdil. Nepochybne ale spolu trávia dosť času, aj s onedlho 14-ročnou Shiloh. Vzťah medzi nimi dosiahol údajne takú úroveň, že najstaršia vlastná dcéra páru Brangelina by Aniston rada volala "mami".

​Podľa magazínu New Media vyslovila túto prosbu pred svojím otcom. Ten je z pekného vzťahu medzi dcérou a Jennifer nadšený. "Trávia spolu kopu času a je medzi nimi vidno puto," uviedol magazínu nemenovaný zdroj blízky rodine. Pre bezdetnú Jennifer zrejme ide až o dojímavý moment. To sa ale rozhodne nedá povedať o Angeline. Je pochopiteľné, že pre každú matku zrejme nie je veľmi príjemné, ak chce dieťa týmto najkrajším pomenovaním oslovovať aj inú ženu.

Súvisiace články

Najčítanejšie