Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Pochová Meghan vzťahy s kráľovnou definitívne?! Za milión má spraviť TOTO!
Zdielať na

Pochová Meghan vzťahy s kráľovnou definitívne?! Za milión má spraviť TOTO!

Archívna reportáž

Už odkedy praskol jej vzťah s Harrym, ľudia v jeho rodnej Veľkej Británii nejavili veľké nadšenie. Predsa len, predstavovali si zrejme niekoho so vznešenou krvou a iste nie spoza oceánu. Napokon ju prijali a svadbu sledovali s nadšením. Dlho im to ale nevydržalo.

Meghan sa už od svadby začala prejavovať ako rebelka, ktorá odmieta akceptovať zvyklosti a pravidlá kráľovského dvora. Keďže mal aj Harry k rebelstvu vždy blízko, skutočne sa našli. Nikomu ale iste ani nenapadlo, ako to napokon dopadne.

Zdá sa, že odchodom od kráľovskej rodiny ale rany monarchii zo strany Meghan a Harryho neustali. To, čo Meghan možno napokon spraví, by bola asi najväčšia podpásovka.

V januári vyrazili Meghan a Harry dych celému svetu:

​Briti ťažko nesú už samotný fakt, že im Meghan odlákala milovaného princa Harryho. Dokonca nielen od kráľovskej rodiny, ale aj zo samotnej krajiny. Párik sa usadil v Los Angeles, zrejme aby to mala Meghan blízko do Hollywoodu. Návrat pred kamery je totiž údajne jej najväčším snom. Ako prestali plynúť peniaze od britských daňových poplatníkov, párik sa musí obzerať, na čom by mohli zarábať.

Teraz prišla ponuka, ktorá by rodinke odídencov zrejme na nejakú dobu zabezpečila blahobyt, hoci je možné aj to, žeby zárobok putoval rovno na charitu. Meghan údajne ponúkli za televízny rozhovor v prepočte vyše milión eur, píše portál Mirror. To by nebolo také šokujúce, ak by témou nemalo byť práve zákulisie kráľovskej rodiny. Ako členovia kráľovskej rodiny nesmeli poskytnúť žiadny rozhovor bez povolenia, teraz sú slobodní.

Meghan dostala ponuky od viacerých staníc, je tak možné, že ponúknutá suma ešte narastie. Ak by sa rozhodla príbeh rozpovedať, išlo by zrejme o jeden z najsledovanejších rozhovorov v histórii. 

Súvisiace články

Najčítanejšie